Nou de la Paula's Choice! Clinical Discoloration Repair Serum, prietenul tenului cu pete pigmentare

 

Clinical Discoloration Repair Serum uniforminează culoarea pielii și estompează vizibil hiperpigmentările și decolorările pielii.

 

Cu ajutorul acidului tranexamic, niacinamidei și bakuchiol, noul ser este eficient pentru corectarea petelor de orice fel – aceste ingrediente active întrerup cauzele care duc la apariția petelor maro, gri, albe. 


 

A fost lansat în România în 2 septembrie și îl găsiți și voi aici: https://www.paulaschoice.ro/produs/clinical-discoloration-repair-serum/ 

 

Decolorările și hiperpigmentările apar din diverse motive (acnee, hormoni, sarcină, expunere la soare, îmbătrânire naturală). Clinical Discoloration Repair Serum ajută la estomparea și prevenirea petelor folosind o combinație puternică de acid tranexamic, bakuchiol și niacinamide. Aceste ingrediente dovedite acționează asupra schimbărilor din piele care duc la producția excesivă de melanină și astfel previn apariția unor pete noi, iar decolorările și hiperpigmentările existente se estompează constant. 

 

Ingrediente principale

 

•  3% Acid tranexamic ajută la estomparea vizibilă a mai multor tipuri de decolorări ale pielii. Cercetările au arătat că eficacitatea acestui ingredient este rivală cu cea a hidrochinonei și este chiar potrivit pentru hiperpigmentări mai problematice, cum ar fi melasma.

• Concentrându-se pe producția dezechilibrată de melanină indusă de radiațiile UV, acidul tranexamic permite straturilor de suprafață ale pielii să-și recapete culoarea naturală, uniformă.

• Pentru a fi eficace în reducerea vizibilă a decolorărilor pielii, produsele cu acid tranexamic trebuie să conțină între 2-5% din acest ingredient. Deoarece ingredientele care acționează asupra petelor sunt mai eficiente împreună, este mai bine să alegeți formule cu acid tranexamic și alte ingrediente active, cum ar fi niacinamide și uleiul de semințe de Milk Thistle, care încurajează penetrarea acidului tranexamic în straturile profunde ale pielii. 

 

• 5% Niacinamide ajută la întărirea barierei naturale pielii, îmbunătățind în același timp textura și culoarea.

 

• 0,5% Bakuchiol, un antioxidant natural cu efecte anti-îmbătrânire, care ajută la uniformizarea culorii și texturii pielii. 

 

Acidul tranexamic, niacinamide și bakuchiolul acționează împreună pentru a îmbunătăți în mod constant aspectul hiperpigmentărilor și decolorarea pielii. 

 

Clinical Discoloration Repair Serum are textură de loțiune fluidă, non grasă. Este ambalat în recipient opac rezistent la UV, cu un dozator pompă pentru a împiedica distrugerea ingredientelor sensibile la lumină și aer, asigurându-se că acestea rămân eficiente de la prima până la ultima utilizare. 

 

Este potrivit pentru toate tipurile de piele, vârste și etnii care se confruntă cu pete de orice fel.



Cum se folosește

 

Limitați utilizarea inițială de trei ori pe săptămână; creșteți treptat frecvența până la o dată pe zi. Aplicați pe față și gât, evitând pleoapele și buzele. În timpul zilei, aplicați întotdeauna o cremă cu protecție solară SPF 30 sau mai mare și limitați cât mai mult posibil expunerea la soare în timp ce utilizați acest produs.

 

Folosirea protecției solare zilnic este esențială pentru succesul oricărui corector de pete și ajută la prevenirea apariției mai multor pete. Poate dura 8-12 săptămâni de utilizare zilnică până când se observă rezultate semnificative.

 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m