Dior Lip Glow Oil, produsul pe care trebuie să îl ai în trusa ta de machiaj

 În perioada liceului pur și simplu adoram luciurile pentru buze. Rujurile clasice, tip baton, nu erau pentru mine fiindcă nu mi se păreau la fel de confortabile precum un produs lucios. De-a lungul anilor preferințele mi s-au mai schimbat, deoarece am descoperit rujuri cu formule și culori excelente, pe care mi-e mai mare dragul să le port, însă iubesc în continuare luciul de buze. Aspectul pe care îl oferă buzelor este de neînlocuit, așa că în colecția mea se regăsesc multe produse de acest fel. Astăzi vă vorbesc despre luciul de buze pe care l-am utilizat cel mai des în ultimele săptămâni, și-anume Dior Lip Glow Oil în nuanța 007 Raspberry. 

 Produsul este practic un hibrid între un ulei hidratant și un luciu pentru buze, având proprietatea de a se adapta ph-ului pielii, astfel încât se obține o culoare personalizată. Dior Lip Glow Oil vine în mai multe nuanțe translucide, iar cea aleasă de mine este un roz-zmeură care arată absolut fabulos după ce îl aplic pe buze. Are o strălucire ca de oglindă și rezistența mi se pare excelentă pentru un luciu de buze. 



 Totodată, se simte confortabil și hidratează foarte bine. Personal, ador mirosul său mentolat, cu o notă suavă de vanilie, însă acesta dispare rapid, așa că nu cred că ar putea să deranjeze în vreun fel la purtare. Ce m-a surprins este aplicatorul, care pare gigantic. Inițial, când l-am văzut, am crezut că o să fie incomod, însă s-a dovedit a fi foarte util fiindcă nu mai e nevoie să îl tot introduc în tub pentru a-l încărca cu produs. 


 Aplicatorul captează o cantitate suficientă pentru a acoperi buzele dintr-un singur strat. Un alt avantaj major al produsului, care îl diferențează de alte similare de pe piață, este faptul că nu se întinde deloc în afara conturului buzelor. Nu îmi place deloc când se întâmplă asta, așa că mereu caut produse care să își păstreze aspectul chiar dacă nu folosesc un creion contur pentru buze.

 

 Prețul nu este tocmai mic - aproximativ 190 de lei - și poate că o să vă gândiți că nu e o idee bună să plătiți atât pentru un luciu de buze transparent, dar eu zic că dacă încercați Dior Lip Glow Oil nu prea o să vă mai placă alt produs similar. În plus, de multe ori îl găsiți la reducere în magazinele fizice sau online.

 

Voi ce produse pentru buze preferați?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m