Cel mai rezistent fard de pleoape - Make Up For Ever Aqua Resist Smoky

 Dacă sunteți make-up artiști sau pur și simplu iubiți arta machiajului, cu siguranță ați auzit sau ați încercat produsele Make Up For Ever. Personal, pot spune că mi-au plăcut încă de la început, din momentul în care le-am utilizat pentru prima dată la întâiul curs de machiaj la care am participat. 

Texturile excelente, varietatea foarte mare de nuanțe, aplicarea ușoară și calitatea excepțională m-au determinat să continui să le folosesc și acum. Astăzi vreau să vă povestesc despre un produs Make Up For Ever extrem de versatil, pe care îl puteți și voi utiliza cu ușurință, fără grija că nu va rezista până la demachiere. Este vorba despre creionul multifuncțional pentru ochi Aqua Resist Smoky.

Produsul vine în 16 culori, iar eu am ales nuanța Cinder, însă vor urma multe altele, fiindcă mi le doresc pe toate. Să vă explic de îmi place atât de mult acest creion. 

Mai întâi, textura excelentă, care îl face să alunece pe piele, fiind ușor de aplicat atât pe întreaga pleoapă, cât și pe post de creion contur. Pentru nuanța pe care o am eu, pigmentația este foarte bună, culoarea fiind un maro spre gri, cu particule multicolore foarte, foarte fine. Eu folosesc acest creion atât de sine stătător, cât și ca bază pentru fardurile tip pudră. Rezistența este fără cusur, rămânând intact până la demachiere. 

La aplicare, dacă doriți să îl utiliza ca fard de pleoape sau ca bază pentru machiajul ochilor trebuie să țineți cont că produsul se usucă foarte repede, așa că e important să machiați pe rând fiecare ochi, astfel încât să aveți timp să îl difuzați pe piele. Odată uscat, creionul nu se va mișca din loc, fiind rezistent la apă, lacrimi etc.


Ambalajul este unul practic, se răsucește pentru a obține produs, iar dacă doriți mereu un vârf ascuțit al creionului, aveți la dispoziție o ascuțitoare în capăt. 

De foarte mulți ani îmi cumpăr produsele Make Up For Ever doar de la Kruger-Brent Arena, care sunt și distribuitori oficiali ai brand-ului în România. Tot la ei găsiți o varietate bogată de produse de la Ben Nye, Da Vinci, Mehron, Arcancil, Embryolisse, Beauty So Clean, Melanie Mills și multe altele. Serviciile pentru clienți sunt la superlativ, cum rar am întâlnit în România. 

Vouă ce produse pentru machiaj vă plac?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m