Ruj violet de Crăciun? Chanel Rouge Allure Ink, cadoul perfect de pus sub brad

Dacă arunc o privire în trusa mea de cosmetice, cred că mai mult de jumătate dintre produse sunt rujuri. Nu am o formulă anume pe care o prefer, ci aleg în funcție de nuanță și, desigur, de textură.

Printre favoritele absolute se numără însă rujurile Guerlain și Chanel. Culorile sunt deosebite, bogate, care complimentează orice ten, trebuie doar să alegi nuanța și subtonul potrivite. Într-o postare viitoare o să vă povestesc despre rujul meu favorit din toate timpurile - Le Rouge Duo Ultra Tenue -
dar azi vă arăt splendidul Rouge Allure Ink în nuanța 212 Metallic Purple.


În perioada sărbătorilor, peste tot este invazie de roșu. Pe unghii, pe buze, chiar și în fardurile pentru pleoape, peste tot văd roșu. A nu se înțelege că îmi displace culoarea, dimpotrivă, este preferata mea, dar câteodată un strop de varietate nu strică. Revenind la rujul Chanel, nuanța acestuia este cel mai frumos violet pe care l-am văzut în ultima vreme.

Cu un aspect metalic subtil și particule strălucitoare fine, în nuanțe de albastru, rujul are o textură cremoasă și poate fi aplicat în mai multe straturi, astfel încât să obții intensitatea dorită. Produsul nu este 100% opac de la primul strat, așa că în funcție de starea de spirit pe care o am sau machiajul pe care îl port în ziua respectivă, aplic un strat sau două, astfel încât să fiu mulțumită.


Principala calitate a acestui ruj este faptul că nu usucă deloc buzele. Fug de rujurile uscate, care scot în evidență toate liniile fine și crăpăturile buzelor. Chanel nu m-a dezamăgit nici de această dată, așa că pot purta rujul ore bune fără să simt disconfort.

Rezistența este undeva la 6-8 ore, dacă nu mănânc ceva uleios, dar și în cazul în care dispare de buze, nu lasă în urmă pete inestetice.


Am achiziționat Rouge Allure Ink din magazinul meu favorit, Haute Parfumerie Place Vendome, dar l-am văzut și în magazinele din România. Varietatea de nuanțe este foarte bogată și sigur veți găsi ce vă place.

Voi ce ruj purtați de Sărbători?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m