Ce are a face un melc cu frumusețea pielii? Recenzie CosRx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Bună seara, dragile mele!

Iată că în sfârșit am reușit să îmi fac timp să vă povestesc despre un produs care a intrat de ceva vreme în rutina mea de îngrijire a tenului. Este vorba despre produsul corean CosRx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence și mai jos o să vă explic de ce acest produs mi-a atras atenția și ce anume îl face diferit față de ceea ce am folosit până acum. 



De când mă știu am avut grija de pielea mea. Am fost atentă cu protecția solară, nu mă bronzez niciodată, ba chiar îmi iubesc pielea albă, și încerc să fiu constantă în ceea ce privește rutina de îngrijire. Până acum câțiva ani, era suficient un demachiant bun și o cremă hidratantă, dar acum, odată cu trecerea timpului, nevoile tenului meu s-au schimbat mult, la fel ca noțiunile pe care le-am dobândit despre utilizarea produselor, ingrediente ș.a.m.d.

Revenind la produs, când am citit prima dată despre beneficiile CosRx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence am fost puțin îngrijorată că nu l-aș putea folosi din pricina texturii. Vedeți voi, produsul conține 96% secreție naturală de melc. Mda... Îmi imaginam o chestie lipicioasă și urât mirositoare, imposibil de aplicat pe piele. Cu toate acestea, am primit recomandări foarte bune și mi-am luat inima în dinți. Ce putea să mi se întâmple?


Am integrat esența în rutina de îngrijire treptat, mai întâi seara după demachiere și curățare, înainte de crema hidratantă, apoi am început să aplic și dimineața, sub SPF. Textura este foarte ok, practic este un gel ușor vâscos, dar fără să fie deloc deranjant sau dificil de aplicat. Nu am simțit vreun miros anume, iar produsul nu are parfum sau iritanți. Se absoarbe ușor în piele și nu lasă peliculă. O cantitate mică, aproximativ o pompiță, îmi ajunge pentru ten și gât.

Ce am observat în aproximativ două luni de utilizare zilnică?


Tenul meu menține mai ușor hidratarea, iar pielea pare mai fermă, mai plină. Liniile fine sunt mai greu de observat, iar cel mai vizibil rezultat este faptul că nuanța tenului meu e mai uniformă. Semnele lăsate de coșuri s-au diminuat rapid. Cel mai mult îmi place să aplic CosRx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence după BHA sau AHA, seara. Exfolianții își fac astfel treaba fără ca eu să mă trezesc cu pielea foarte uscată dimineața. 



Cantitatea mi se pare foarte generoasă - 100 ml îmi ajung vreme îndelungată, chiar dacă aplic de două ori pe zi. 

De ce ai nevoie de o esență în rutina ta de îngrijire?


Am observat că acum, la 29 de ani, pielea mea are nevoie de o rutină mai complexă, cu produse care să se completeze și singurul meu regret este că la 18 ani nu știam să îmi aleg produsele care să mi se potrivească perfect. Mi se părea că e suficient să aplic o cremă hidratantă și gata. Acum nu este suficient acest lucru și pentru a obține rezultate vizibile în ceea ce privește întârzierea apariției ridurilor trebuie să depun un efort considerabil, motiv pentru care vă sfătuiesc să acordați o foarte mare atenție produselor pe care le folosiți. Nu dați crezare miturilor potrivit cărora multe produse de îngrijire fac rău pielii. Din păcate aud foarte des că nu e bine să te dai cu cremă fiindcă îți strici tenul... e trist că în 2019 încă sunt persoane cu astfel de idei și, mai mult, încurajează folosirea produselor naturale pentru piele, precum zeama de lămâie sau uleiul de mentă (iritanți puternici).

Dacă v-am stârnit curiozitatea, găsiți CosRx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence pe Natural Hysteria, un magazin online dedicat produselor cu ingrediente prietenoase cu pielea și părul nostru. Am și o veste bună pentru voi! La orice produs cumpărat de pe Natural Hysteria aveți 5% reducere dacă folosiți codul:

 ade5.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m