Melkior a lansat Ediția Limitată a Paletei Nude cu 12 Farduri de Pleoape!

Melkior a creat în Ediție Limitată o paleta de machiaj foarte practică, cu 12 farduri de pleoape, cu pensulă și oglindă. Îți face cu ochiul, nu-i așa?Paleta Nude - Ediție Limitată (ref.11500) conține 12 nuanțe de farduri de pleoape intens pigmentate, combinând texturile mate cu cele sidefate și nuanțele calde cu cele reci. Iată care sunt acestea:

·  Nuanțe mate: Old Brick, Soft grey, Maroon, Black Velvet

·  Nuanțe satinate: Diaphane, Ballerina

· Nuanțe sidefate: Whisper white, Festive gold, Pink Champagne, Rosy Copper, Beige Copper, Acorn.

Care este avantajul de a folosi o astfel de paleta de machiaj? Ea cuprinde toate nuanțele de farduri de care ai nevoie pentru a crea un look natural de zi sau pentru un Smokey Eyes perfect pentru seară.

Fiecare fard din Paleta Nude - Ediție Limitată are textură mătăsoasă, culoare intensă, este rezistent și se aplică uniform. Paleta iese în evidență cu ajutorul nuanțelor și texturilor sale versatile care oferă nenumărate posibilități de machiaj. În plus, ea este prevăzută cu oglindă și conține și o pensulă cu capăt dublu pentru aplicarea fardului (un capăt este din păr natural, iar celălalt capăt este din păr sintetic).


Fardurile pot fi aplicate umed sau uscat, în funcție de efectul dorit. Se aplică cu ajutorul pensulei de machiaj cu care este prevăzută paleta. Folosește nuanțele pentru a contura sau a adăuga umbre, pentru a defini privirea, indiferent de ocazie.


Preț 199,90 lei

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

Din nou despre parul meu si ...Label.m

De ce citesc?