Le Rouge Crayon Mat de Chanel, produsul perfect pentru toamnă

Bună, dragile mele!

Nu știu cum sunteți voi, dar în ceea ce mă privește, atunci când vine toamna și soarele devine mai palid, iar frunzele copacilor se îmbujoarează ca o adelescentă după primul sărut, simt nevoia să aduc mai multă culoare în viața mea. Cum fac asta? Ei bine, în primul rând încep cu machiajul. Tenul meu este deschis, nu mă bronzez niciodată și mă simt foarte bine așa, dar pentru a aduce un plus de expresivitate, îmi place să port nuanțe mai intense pe buze. Nu am o preferință anume asupra texturilor, port și rujuri mate, și luciuri pentru buze, dar și rujuri metalice. În ultima vreme, însă, mi-a furat inima ceva diferit: un ruj-creion. Așa cum am dezvăluit și din titlu, este vorba despre Le Rouge Crayon Mat de Chanel.


Produsul face parte din colecția de machiaj Chanel toamnă-iarnă Apotheosis Le Mat de Chanel și s-a lansat de curând în magazinele din țară, iar în străinătate este disponibil de ceva vreme. Am ales numărul 269 Impact, o splendidă nuanță de zmeură, saturată, cu aspect mat, dar deloc uscat. Aș spune că este mai degrabă satinat pe buzele mele.

De regulă nu sunt atrasă de rujurile creion, nu știu de ce, cred că ambalajul nu mi se pare la fel de spectaculos ca la rujurile clasice, dar pentru acesta am făcut o excepție. M-am îndrăgostit de nuanța Impact încă de când am văzut imaginile de prezentare a colecției și am comandat produsul pe nevăzute, de la magazinul meu favorit, Place Vendome Haute Parfumerie, din Belgia.

Să vă povestesc puțin despre textură și aplicare. Fiind vorba despre un ruj-creion, e lesne de înțeles că aplicarea este rapidă și precisă, nefiind nevoie de o pensulă. Produsul alunecă ușor pe buze și le învăluie într-o culoare bogată dintr-un singur strat. Nu e nevoie să insist deloc. Rujul este mat, dar luminos și confortabil la purtare, iar rezistența este peste medie.


Le Rouge Crayon Mat de Chanel se găsește în magazinul Chanel din Băneasa Shopping City, București, dar și în magazinele Marionnaud și Douglas din țară. În Sephora Timișoara nu am văzut colecția încă, dar este posibil să fie disponibilă în alte orașe.

Din colecția Apotheosis Le Mat de Chanel mi-am cumpărat și fardul de obraz în nuanța Quintessence, dar despre acesta vom vorbi într-o postare viitoare.

Pe curând!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m