Apel umanitar! Împreună pentru pilotul Sorin Bochiș

Dragii mei cititori,

Vă scriam acum câteva luni despre primul meu zbor cu un avion ultra ușor, deasupra Timișoarei. Am ales aerodromul Cioca din Timișoara și am zburat atunci cu Mircea Jivănescu, pilot talentat cu care zbor cu drag de fiecare dată. Tot atunci, în hangarul aerodromului am văzut o splendoare de avion: biplanul Steen Skybolt, al pilotului Sorin Bochiș. A fost dragoste la prima vedere, iar în scurt timp l-am contactat pe Sorin pentru un zbor un zbor acrobatic. Au fost cele mai minunate 15 minute din viața mea. Nu am simțit nicicând atâta libertate. Mi-am promis atunci să o fac din nou...



A venit apoi 4 august, o zi tristă pentru toți iubitorii aviației. În timpul unui zbor de antrenament pentru un show ce urma să aibă loc la Suceava, avionul lui Sorin Bochiș s-a ciocnit de cel al pilotului Cornel Marinescu. Din păcate, cel din urmă și-a pierdut viața, iar Sorin a intrat în comă, suferind leziuni grave la cap.

Luna trecută Sorin Bochiș a fost transferat la o clinică din Viena unde s-a trezit din comă și a început să facă progrese. Acum el are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor celor care iubim zborul, aviația și i-am admirat cascadoriile la show-urile aviatice. Este necesară suma de 40.000 de euro și dacă vom dona fiecare câte puțin, îl vom ajuta pe Sorin să se facă bine.

Apelez la voi, dragi cititori, să intrați pe acest LINK (CLICK)  unde veți putea citi pe larg povestea lui Sorin și unde veți putea dona, după posibilități. Vă mulțumesc pentru ajutor!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m