Vrei strălucire extrema pe buzele tale?

   Vrei buze voluptuoase fără senzație lipicioasă ? Sau poate buze senzuale care atrag toate privirile? Ești îndrăgostită de machiajul buzelor și vrei să le înfrumusețezi zilnic? Un luciu de buze este întotdeauna o alegere bună. Îl poți folosi în fiecare zi pentru un look diafan, dar și împreună cu un ruj mat, căruia dorești să îi oferi un plus de strălucire. Indiferent de alegere, buzele tale vor avea un aspect mult mai plin și apetisant. 

   Melkior a creat pentru tine luciul de buze Ultrashine Lipgloss. Se găsește în două variante cromatice, una mai strălucitoare decât cealaltă: Sirena (12510) și True (12511). Conferă strălucire extremă datorită particulelor sclipitoare. Este luminos și are o aromă plăcută. Noul Luciu de Buze prezintă o textura ușoară și confortabilă. Conține un aplicator în formă de diamant, cu o textura foarte plăcută, ceea ce face aplicarea fină și ușoară. 

   Important de reținut este faptul că se poate aplică peste rujurile mate pentru a crea iluzia de buze mai pline. Desigur, se poate aplica direct pe buze, pentru un plus de strălucire. 

De ce merită să folosești noul luciu de buze Melkior? 

· Pentru că aduce pe buzele tale strălucire extremă
· Face buze voluptuoase fără senzație lipicioasă
· Textura este fină și confortabilă
· Aplicarea e ușoară

   Poartă luciul de buze Ultrashine Lipgloss și vei atrage privirile tuturor! Meriți să te simți frumoasă și iubita cu orice ocazie!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m