Guerlain KISSKISS MATTE, seducţie în stil franţuzesc!

În acest an, Guerlain te tentează cu formule şi nuanţe noi, pentru buze cât mai senzuale.Rujul reprezintă simbolul absolut al feminităţii şi al seducţiei, accesoriul clasic ce nu trebuie să-ţi lipsească din geantă.

Povestea începe 1994, când este creată linia de rujuri KISSKISS, ce avea că scop celebrarea celor mai importante săruturi din istoria filmului.


În 2005, Olivier Echaudemaison, directorul de creaţie Guerlain, colaborează cu celebrul designer francez Hervé Van der Straeten care contribuie la proiectarea ambalajului elegant şi modern, compus din trei cuburi stivuite.

O poţiune a dragostei sau un sărut şoptit, KissKiss reprezintă omagiul feminităţii eterne şi reflectă seducţia franţuzească.


În această toamnă, abordarea Guerlain este guvernată de eleganţă şi lux, formula rujului fiind păstrată într-un ambalaj sofisticat mat şi auriu.

KissKiss Matte îmbracă buzele cu textura de catifea, oferă confort şi rezistenţă de lungă durată pe parcursul zilei.

Rujul mat reprezintă un adevărat obiect al dorinţei, ce oferă plăcerea de a fi purtat în orice ocazie.

Formulă îmbogăţită cu unt de mango şi sfere de acid hialuronic oferă hidratare şi confort datorită proprietăţilor emoliente.

Secretul său: pentru a spori efectul de volum absolut, a fost adăugat derivat de chili, ce are rolul de a acţiona că un micromasaj.

KissKiss Matte este disponibil în 9 nuanţe esenţiale, pentru ca fiecare femeie să îşi poate exprima senzulitatea prin intermediul buzelor.

INTENSE LIQUID MATTE, cremos ca un gloss, pigment intens ca un ruj!

Formula reflectă echilibrul perfect între culoare intensă şi compoziţia senzorială a complexului de îngrijire.

Pentru hidratare optimă şi confort, s-a adăugat acid hialuronic, unt de mango, precum şi ingrediente active naturale utilizate în medicină ayurvedică (medicina tradiţională indiană), răşină de guggul şi tiger grass.
 
INTENSE LIQUID MATTE, o nouă ispita pentru buze, pregătită să te cucerească cu cele 7 nuanţe disponibile.

Combinaţia ideală de ruj lichid şi textura non-lipicioasă, îţi învăluie şi defineşte zâmbetul cu nuanţe îndrăzneţe, irezistibile.


INTENSE LIQUID MATTE (169 lei) şi KISSKISS MATTE (186 lei), sunt disponibile în magazine începând cu luna septembrie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

Din nou despre parul meu si ...Label.m

De ce citesc?