Tu cât de des îți masezi tenul? Hai să vorbim despre crema pentru masaj facial Ayurmed!

Bună seara, dragile mele!

  Ce mai faceți voi? Eu am avut niște zile extrem de încărcate, din toate punctele de vedere, dar acum cred că am intrat într-o perioadă mai liniștită și când spun liniște, automat mă gândesc la timp pentru mine, la relaxare. Ador să îmi petrec timpul cu mine însămi! Cred că fiecare dintre noi trebuie să găsim răgaz să facem asta. 

  Dacă tot am pomenit de relaxare, aș vrea să vă povestesc despre un produs care promite să se împrietenească rapid cu orice persoană pasionată de îngrijire (cum ar trebui să fim cu toții). Este vorba despre Crema de masaj cu scorțișoară și curmale de la Ayurmed


  Ok, și acum probabil că o să vă întrebați, așa cum am făcut-o și eu, care e diferența între o cremă de curățare solubilă în apă și acest produs de la Ayurmed. Acum după ce am folosit-o cam o lună vă pot răspunde. 

  Crema de masaj cu scorțișoară și curmale  are o textură mult mai densă și nu este menită să curețe pielea de machiaj sau impurități, ci este gândită pentru a hidrata pielea în timp ce voi executați mișcări blânde de masaj. Textura ei foarte densă ajută la prelungirea masajului, nu intră rapid în piele.

  Popoarele orientale au pus mereu la loc de cinste îngrijirea pielii, aromateriapia și desigur, masajul. Ei consideră că prin masaj pielea rămâne tânără și fermă mai multă vreme. 

  O să văd pe propria piele dacă au sau nu dreptate abia peste câțiva ani buni, însă până atunci pot să vă spun ce mi-a plăcut și ce nu la această cremă. 

  Puncte forte:

- prețul este foarte prietenos - aproxmativ 19 lei, dar mereu au oferte pe site. 
- textura plăcută la atingere, onctuasă.
- lasă pielea foarte catifelată după utilizare.
- miroase foarte plăcut, are o aromă lemnos-condimentată.
- durează o veșnicie, este foarte spornică, iar eu am folosit-o și pe gât și decolteu.


Puncte slabe:

- ambalajul - ar fi fost util un ambalaj mai igienic, astfel încât degetele mele să nu aibă contact cu cremă. Mă gândesc la un ambalaj stick, cum e la deodorantele tip săpun. 
- din păcate conține parafină, un ingredient cu care nu mă înțeleg prea bine și pe care încerc să îl evit fiindcă blochează porii. 


- mirosul - am trecut și la puncte slabe această caracteristică a cremei fiindcă multe persoane sunt sensibile la parfumul din cosmetice. Personal, nu am probleme, dar m-aș bucura să fi fost formulată fără parfum această cremă

  În concluzie, aș recomanda produsul unei prietene, dacă tenul ei nu ar fi unul sensibil și intolerant. Pentru o cremă solubilă în apă, prețul mi se pare corect, iar produsul chiar își face treaba, mai ales dacă este folosit complementar cu alte produse de îngrijire potrivite tenului vostru. Priviți crema de masaj cu scorțișoară și curmale ca pe un aliat în ritualul de relaxare, o cochetărie, un secret pentru o piele radiantă. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m