De ce iau în fiecare zi Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord?

Bună seara, dragile mele cititoare!

  Astă-seară vreau să vă povestesc puțin (din nou) despre importanța suplimentelor alimentare. În Romania, până nu demult, oamenii nu aveau suficiente informații cu privire la suplimente. Acum, situația e ceva mai bună, dar tot nu se știu foarte multe, comparativ cu alte tări. Încă există tendința de a ne feri de orice arată ca o pastilă, de parcă ar fi un soi de otravă cu acțiune lentă. Cunosc multe persoane care se plâng de o sănătate precară, dar cu toate acestea nici nu vor să audă de suplimente. Încerc de fiecare dată să explic celor din jur importanța acestora și mă dau drept exemplu fiindcă eu iau suplimente de când mă știu și chiar cred că fără ele nu aș fi fost cea de azi.



  Am folosit suplimente mai ales pentru că am un stil alimentar un pic mai sărăcăcios, din cauza faptului că sunt extrem de mofturoasă la mâncare și nu pot să îmi iau toți nutrienții necesari. De asemenea, cred că nimeni nu reușește să își ia numai din hrana zilnică toate vitaminele și mineralele, pentru că organismul nu are capacitatea să le absoarbă în doza optimă necesară. Ar trebui să mâncăm cantități industriale de fructe și legume pentru a aduce aportul necesar.

  De aproape două săptămâni, iau zilnic Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord, care se remarcă prin:

  • biodisponibilitatea ridicata - 88,7% - a seleniului,
  • ambalarea in blistere dupa normele daneze de igiena, care asigura protectia produsului pe toata durata sa de valabilitate,
  • studiile efectuate cu produsul Pharma Nord



  Să vă spun câte ceva despre seleniu și rolul său: 

- are rol antioxidant și este implicat în fabricarea hormonilor tiroidieni, împiedicând hipotiroidia.- indispensabil pentru imunitate- ajută la combaterea infertilității- luptă împotriva îmbătrânirii celulare

  Amintesc și câte ceva despre zinc:
- îmbunătățește aspectul pielii- combate stresul oxidativ- ajută memoria- ajută la creșterea părului și a unghiilor- contribuie la sinteza normală a proteinelor

  Acum că știți aceste lucruri despre seleniu și zinc, vă spun că Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord conține și Vitaminele C, E, A și B6, iar termenul ”Bio” din denumirea produsului, conform producătorului, vine de la faptul că o tabletă de Bio-Seleniu+Zinc conţine 100 μg de SelenoPrecise, aceasta fiind o formă organică de drojdie de seleniu, patentată şi cu biodisponibilitate ridicată. Această drojdie conţine 55% L-selenometionină şi 45% alte forme diferite de seleniu. Absorbţia şi efectele seleniului sunt îmbunătăţite atunci când acesta este combinat cu zincul şi cu vitaminele A, B6, C şi E.

  Și totuși, de ce iau în fiecare zi Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord?

     Sunt o persoană activă. Mă împart între serviciu, casă și hobby-uri, mă stresez mult și ușor, obosesc, merg la sala de fitness, dorm puțin, nu mănânc suficiente fructe și legume și îmi place ciocolata. Cu toate acestea vreau să arăt odihnită, să am părul lucios și lung, pielea luminoasă, oasele puternice și un psihic sănătos... așa că micile tablete de  Bio-Seleniu+Zinc sunt pentru mine cum era Nașa ei pentru Cenușăreasa. :)

  Am început să folosesc cu încredere Bio-Seleniu+Zinc și pentru că niciun produs Pharma Nord nu conţine: gluten, lactoză, GMO (organisme modificate genetic) şi ingrediente iradiate, pentru că, la fel cum știți și voi, nu toate produsele de pe rafturile farmaciilor fac ceea ce promit și este deosebit de important să ne menținem standardele înalte, ca și consumatori. 



  Cu toate acestea, cel mai important motiv pentru care iau zilnic acest supliment este faptul că îmi doresc să mă simt BINE! Să fiu energică, să fiu sănătoasă și totodată să arăt mai bine, fiindcă, să recunoaștem, cu toții ne dorim asta! Cred cu tărie că suntem responsabili pentru felul în care ne simțim. O sănătate de fier vine la pachet cu preocuparea pentru nevoile organismului nostru, cu grija față de acesta și cu informarea continuă. Nu există cale de mijloc și nu este în regulă să facem compromisuri.

  Este încă devreme să vă vorbesc despre rezultatele complete ale curei cu Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord deoarece le iau abia de vreo zece zile, dar promit ca la finalul curei să revin cu impresii detaliate, precum și cu informații noi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m