Cât de spectaculoasă este colecția de iarna de la Guerlain? (recenzie)

Bună seara, dragile mele!

  Înainte de toate aș vrea să vă urez un călduros LA MULȚI ANI!!! , să aveți un an mai bun, în care să vă atingeți idealurile. 

  Ca să începem anul cu bine, o să vă povestesc mai jos despre două produse excepționale pe care mi le-am dorit încă de când am auzit primul zvon despre lansarea lor. 

  La începutul sezonului rece, a sosit și în România colecția de Crăciun de la Guerlain. Imaginea casei și a parfumului Shalimar, Natalia Vodianova s-a implicat în procesul de creație, lăsându-se inspirată de legenda lui Shalimar, parfumul care a făcut istorie. 

  Călătoria mea în lumea minunată pe care o oferă Guerlain a început acum 7 ani, când prietenul meu mi-a făcut cadou de Crăciun apa de toaletă Shalimar. Este un parfum pe care l-am iubit încă de când l-am întâlnit prima dată, prin vara lui 2009. De atunci mi l-am dorit și iată că într-o seară magică de Crăciun, a găsit drumul către mine.

  Acestea fiind spuse, era evident că o să fiu foarte interesată de colecția pregătită pentru Crăciunul lui 2016. Aș fi vrut să o iau pe toată acasă, dar am fost nevoită să mă limitez la două produse (P.S. O să recuperez cu siguranță odată cu lansarea colecției aniversare Meteorites). Am ales pudra bronzantă Terra India și Rouge G în nuanța 821 Rouge Saphir



Terracotta Terra India este o pudră bronzantă special creată pentru sezonul rece, când pielea nu mai are acel aspect sărutat de soare pe care îl are vara. Pudra are o nuanță caldă, aurie, menită să adauge culoare tenului deschis. Pielea mea este deschisă la culoare, indiferent de anotimp, așa că am fost mai mult decât fericită să descopăr această variantă a celebrei pudre Terracotta, specială pentru tenul deschis.



Textura este una minunată, mi-e mai mare dragul să o aplic. Pudra este pigmentată, dar foarte ușor de dispersat, nu lasă pete, iar irizațiile aurii se contopesc perfect cu pielea, fără să arate deloc artificial. Sunt foarte fericită că am achiziționat această pudră și o folosesc cu plăcere, aplicând-o sub forma cifrei 3 pe lateralele feței. Nu e de mirare că pudra Terracotta e cea mai vândută din lume!



Rouge G 821 Rouge Saphir este un ruj inspirat de bindi, punctul roșu pe care și-l aplică femeile în India pe frunte. Dacă aș avea voie să port un singur ruj tot restul vieții, vă spun cu mâna pe inimă că l-aș alege pe acesta. Este o nuanță perfectă de roșu, cu subton rece (face dinții să pară mai albi). Cei de la Guerlain mereu au rujuri în nuanțe speciale, care sunt mai mult decât par la prima vedere. 821 Rouge Saphir nu face excepție. Nu știu cât de bine am surprins în poza de mai jos, dar rujul are acea nuanță luminoasă de roșu, capabilă să scoată din anonimat chiar și cel mai simplu machiaj.




 În ceea ce privește textura, rujul alunecă pe buze cu ușurință, acoperă dintr-un singur strat și are un aspect satinat, de parcă ar fi un ganache dintr-un desert parizian. Ridurile fine de pe buze sunt camuflate, iar aspectul final este unul de volum. Rezistența este și ea la standarde înalte, chiar daca am mâncat sau am băut. Sunt încântată de formula Rouge G și mi se par cele mai bune rujuri dintre tot ce am testat până acum. Vă îndemn să le încercați!

  Vă place Guerlain? Ce produse ați alege de la ei? Colecția de Crăciun vi s-a părut reușită? 

P.S. Pregătesc un HAUL Guerlain pe canalul meu de YouTube! Vă aștept și acolo!
  
*Toate pozele sunt realizate de mine. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m