Cum ne alegem bijuteriile in functie de fizionomie?

Buna ziua, dragile mele cititoare!

  Ce mai faceti? Cum v-ati petrecut Sarbatorile de Craciun? Imi pare rau ca nu am reusit nici macar sa postez urarile mele de bine pentru voi, fiindca am plecat oarecum in graba din oras iar acces la internet am avut mai mult de pe mobil. Sper ca nu v-am suparat si sunt sigura ca stiti ca sufleteste sunt alaturi de voi chiar si cand lipsesc de pe blog.


  Azi vreau sa va vorbesc despre bijuterii, mai exact, despre cum trebuie sa le alegem avand in vedere fizionomia. Anul Nou bate la usa si sunt convinsa ca fiecare femeie se gandeste cu emotie ce cercei speciali va alege, sau ce colier pretios ii va impodobi gatul delicat. Personal, aleg bijuteriile care imi transmit ceva. Poate culoarea anumitor cercei mi-a trezit o amintire, sau poate un inel delicat m-a facut sa zambesc, insa incerc sa tin cont si de recomandarile specialistilor atunci cand imi aleg bijuteriile.


  Mai jos o sa va expun cateva reguli de baza care o sa va ajute sa va descurcati usor prin labirntul cristalelor Swarovski mestesugit impletite in bijuterii minunate.


   Persoanele cu piele deschisa, ca de alabastru, pot purta cu gratie culori de cristale precum Light Rose, Aqua, Light Sapphire, Chrysolite etc... Nicidecum culori dominante ca si Light Siam sau Emerald! 




   Femeile subtirele, slabute si cu urechi cu un lob micut si ingust li se recomanda cercei cu pietre mai micute, deloc voluminoase, de maxim 8mm, cercei pe lob cu surub, sau ce atarna foarte putin exact sub lob: sistem Mini Direct Leverback



   Persoanele cu gat lung, corpolente, par bogat sau fata in forma de inima pot purta cercei lungi Waterfall sau candelabru, cercei voluminosi care sa umple spatiul intre barbie si umeri.



   Blondelor nu li se recomanda cristalele de culoare rosie! Aspectul general poate aparea vulgar. 

   Femeile corpolente, fara gat lung: li se recomanda cercei su sistem de prindere, sau direct pe lob DAR modelul sa fie neaparat lunguiet, nu rotund sau lat! De ex: Pear, Drop 


 Brunetele cu piele maslinie pot purta culori intense ca si rosu, emerald sau chiar negru. Le vin de minune! 

4.         Gaura alungita a lobului urechii obliga purtarea cerceilor cu surub - solutia pt cei care totusi prefera ce atarnati: Hole covering leverback: sistem de inchidere cercei atarnati cu sistem de inchidere latita ce mascheaza gaura pe lob. 

   Gaura sus pozitionata, sau un lob foarte gros - cer din nou cercei pe surub de obicei mari, sa nu se observe gaura gresit pozitionata. Daca preferati cerceii atarnati, solutia este modelul Angelina. 

   In cazul in care aveti gauri pozitionate prea in exteriorul lobului ce creaza efect de urechi clapauge, solutia este alegerea unor cercei pe lob cu forma neregulata, astfel se mascheaza pozitia gresita a gaurii. 

   Ce ne facem atunci cand avem de-a face cu cea mai grava problema: lob cu spatele distrus?  Din cauza surubului prea strans timp indelungat apare problema surubului "crescut" in carne, se distruge lobul in spate si un surub mic nu mai tine - cerceii nu se asaza pe lob, ci se lasa in fata ca si cum lobul ar fi din hartie: solutia surub gigantic sau Mini Direct Leverback - specialitatea celor de la Crystal Fashion. 


Reguli in ceea ce priveste culoarea ochilor

Ochi verzi: 

Roz pal: Light Rose, Vintage Rose, Rose Water Opal
Violet: Light Ametyst, Violet, Cyclamen Opal
Aramiu: Topaz, Sunflower
Maro: Smoked Topaz


Ochi negri: 

Roz: Rose, Indian Pink, Fuchsia
Rosu: Ruby, Light Siam, Siam
Mov: Amethyst, Tanzanite, Purple Velvet
Crem: Silk, Light Peach


Ochi caprui: 

Bordo: Garnet
Verde: Dark Moss Green, Fern Green, Emerald, Peridot
Turquoise:Turquoise, Indicolite, Carribean Blue Opal, Light Turquoise
Mov pruna: Lilac Shadow



Ochi albastri: 

Oranj: Paparadscha, Rose Peach, Astral Pink
Galben: Jonquil, Lime, Citrine
Auriu: Light Colorado Topaz, Sunflower
Bronz: Smoked Topaz








  Culori de cristale care sunt potrivite tuturor culorilor de ochi: Jet (Negru), Crystal Clear, White Alabaster, White Opal (Alb), Greige, Black Diamond (Gri).


  Am scris articolul impreuna cu echipa Crystal Fashion care m-a ajutat cu denumirile pentru modele si cu pozele minunatilor cercei pe care ii lucreaza cu maiestrie. M-am gandid ca e util sa aveti un mini-ghid care sa va ajute sa va gasiti perechea de cercei ideala, cerceii care sa va transforme in femei increzatoare si radioase. 

  Astept cu interes sa imi spuneti ce purtati in noaptea dintre ani si ce inseamna o bijuterie pretioasa pentru voi, caci eu consider ca valoarea unei bijuterii este data de dragostea cu care o purtam, si nu de numarul de karate. 

Va imbratisez cu drag si va doresc un An Nou plin de bucurii si impliniri! 



Comentarii

Nicoleta Alexandra a spus…
Foarte interesant articolul. Nu am stiut aceste "reguli" in ceea ce priveste alegerea bijuteriilor!
Ene Maria a spus…
Interesan articolul, bine de stiut.

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m