Noutati Ivatherm! Gama MULTIPERFORMANTA e acum mai bogata!

Buna seara, dragile mele!

Cum va petreceti seara? V-ati facut planurile pentru weekend? 

   Pe mine ma asteapta un program incarcat, insa vremea frumoasa imi da energie. Azi vreau sa va dau vesti bune: Ivatherm tocmai a creat cateva surate la fel de harnice pentru crema MULTIPERFORMANTA, un produs extrem de indragit de o multime de femei. Va invit sa cititi mai jos mai multe informatii despre noutati :) 


Gama MULTIPERFORMANTĂ

Combinația maxim eficientă pentru hidratarea pielii uscate    Fiind frecvent asociată cu pielea sensibilă, pielea uscată are nevoie de îngrijire specifică în sezonul rece. Eficacitatea maximă a produselor dermato-cosmetice este dată de găsirea unui echilibru de ingrediente care să asigure și să îmbunătățească funcțiile normale ale pielii. De aceea, Ivatherm a conceput gama MULTIPERFORMANTA cu o combinație optimă de ingrediente ocluzive și umectante, dar și cu inductori de hidratare. Gama MULTIPERFORMANTĂ îndeplinește condițiile complete și necesare ale unui emolient eficient, cu acțiune simultană prin cele 3 mecanisme posibile pentru maximizarea hidratării pielii.
Complexul de ingrediente al acestei game asigură îngrijirea completă a pielii uscate și sensibile prin următoarele acțiuni simultane:
o   Previne evaporarea apei din piele (formează un strat lipidic care întărește stratul lipidic natural)
o   Aduce aport de apă la nivelul pielii (penetrează stratul cornos și crește conținutul în apă al pielii)
o   Induce hidratarea pielii (stimulează transportul apei la nivel celular)

   Prin substanțele ocluzive (hidroxiceramide și unt de Karité), substanțele umectante (acid hialuronic) și inductorii de hidratare (Aquaphilline®), gama MULTIPERFORMANTĂ conține combinația maxim eficientă pentru hidratarea și regenerarea pielii uscate.

   Pielea uscată este lipsită de elasticitate și tonicitate, creează disconfort care se traduce adesea prin prurit (mâncărimi) și are un aspect tern, fără strălucire. Este fragilă, cu semne de îmbătrânire prematură (riduri fine) și este predispusă iritațiilor. Privită îndeaproape, se pot observa descuamări mai ales pe pomeți și aripile nasului- desprinderea neregulată a celulelor moarte și uscate din stratul superficial al pielii. Poate apărea la orice vârstă și este determinată de subțierea sau fragmentarea filmului hidro-lipidic de la suprafața epidermului, reducerea cantității de apă din stratul cornos sau de apariția unor dezechilibre în procesul de keratinizare.
Hidratarea este extrem de importantă mai ales în sezonul rece, când filmul hidroplipidic nu mai oferă protecția necesară, iar pielea devine mai sensibilă la acțiunea factorilor agresori: încălzirea din incinte, băile fierbinți, frigul, umiditatea, vântul, stresul, radiațiile UV, diferiți compuși chimici, diete deficitare.

Schema de îngrijire completă multiperformantă a pielii sensibile și uscate:

demachierea
multi-performance
Lapte demachiant pentru față și ochi - Înlătură machiajul și impuritățile de pe suprafața pielii. Elimină toxinele și îmbunătățește respirația cutanată.
Pret recomandat- 54.41 Lei

îngrijirea feței
multi-performance
Cremă hidratantă pentru față- Este un veritabil program hidratant și nutritiv pentru pielea sensibilă, uscată.
Pret recomandat- 79.18 lei

îngrijirea corpului
multi-performance
Cremă hidratantă pentru corp- Hidratează, hrănește și calmează durabil pielea sensibilă. Limitează descuamarea accelerată a pielii.
Pret recomandat- 59.43 lei

îngrijirea mâinilor
multi-performance
Cremă hidratantă pentru mâini- Crema emolientă asigură hidratarea profundă, imediată și pe termen lung, redând suplețea pielii uscate și agresate a mâinilor.
Pret recomandat- 33.48 lei


Gama MULTIPERFROMANTĂ conține produse testate dermatologic împotriva iritațiilor, fără parabeni.Din octombrie, gama completă este disponibilă în farmaciile partenere și în magazinul online Ivatherm http://www.ivatherm-shop.ro/


Ati facut cunostinta cu produsele din aceasta gama? 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

Din nou despre parul meu si ...Label.m

De ce citesc?