Hai sa vorbim despre cercei!

Buna seara, dragile mele cititoare!

Cu ce va ocupati timpul la ceas de seara?

   Eu ma tot gandesc de ceva timp sa va povestesc despre o pereche de cercei mai speciali care ma fac sa ma simt minunat de fiecare data cand ii port. Nu-i asa ca si voi aveti cate o pereche preferata, o pereche pe care o purtati cu drag intrebandu-va totodata daca nu cumva au puteri magice fiindca va fac sa va simtiti feminine, delicate sau puternice, frumoase si gata sa cuceriti lumea?

   Despre o astfel de pereche de cercei fermecati vreau eu sa va povestesc astazi. Ii am de aproape 1 an si jumatate si mi-au fost alaturi la cele mai deosebite evenimente. I-am purtat cu drag la nuntile prietenilor apropiati sau in orice imprejurare unde voiam sa ma simt increzatoare.



   Mi-am dorit dintotdeauna o pereche de cercei cu cristale Swarovski in nuanta aceea de verde nobil, care iti taie pur si simplu rasuflarea. Mi-am ales nuanta Fern Green si am fost fericita sa constat ca imi complimenteaza nuanta pielii si a parului. Iata-i, in toata splendoarea:


Ce spuneti? Va plac? Modelul se numeste Angelina 34-18 gl surub si ii gasiti pe site-ul Crystal Fashion. Nu mai retin in ce imprejurari am gasit acest magazin online, insa de atunci mereu simt nevoia sa arunc o privire periodic pentru a vedea ce noutati au disponibile. Poate o sa pacatuiesc chiar maine, ca tot e Black Friday :)

Mi-au atras in mod deosebit atentia aceste modele:

Navette Berry




Modelul Navette Berry ma face sa ma gandesc la o seara de bal, unde sa dansez vals toata noaptea.

Chanton Oval England


   Ei, iata si un model clasic, de o eleganta tipic englezeasca. Mi-e greu sa le rezist, mai ales ca visez sa vizitez, sau poate chiar sa locuiesc in  Anglia, intr-o casuta de poveste inconjurata de o gradina cu trandafiri.


Mi-au placut si acestia, parca sunt de printesa:

Kassandra
   Cei de la Crystal Fashion realizeaza cu drag si alte bijuterii in afara de cercei. Au modele deosebite si la coliere sau bratari, iar inelele sunt la fel de frumoase.



  Ce m-a facut sa revin la ei si pentru a cumpara cadouri prietenelor dragi a fost faptul ca am comunicat excelent cu echipa din spatele bijuteriilor. Am gasit oameni calzi care pun suflet in ceea ce fac si parca porti mai cu drag ceva care stii ca a fost lucrat cu pasiune si daruie. Eu cred ca fiecare obiect poarta cu sine un strop din bucuria, optimismul sau in alte cazuri nelinistea sau  tristetea celor care le fauresc. Din aceste motive am vrut sa va povestesc si voua despre ei, pentru ca am simtit ca sunt respectata ca si client si in comertul din Romania e un lucru rar intalnit :)


Voua ce bijuterii va plac? Va influenteaza starea de spirit o bijuterie anume? Astept cu drag comentariile voastre.

Comentarii

Lorena Marchis a spus…
Cerceii tai verzi sunt minunati!
www.lorenamarchis.wordpress.com
Anca Nicoleta a spus…
Iubesc verdele smarald! Si tot caut de ceva timp o pereche de cercei in aceasta nuanta, insa nu am prea avut succes. Cum mie nu imi sta bine cu cercei lungi, care depasesc lobul urechii cand imi tin parul strans, am facut o pasiune pentru cei cu surub, tip bobita. Trebuie sa caut pe internet, neaparat! :). Iar cerceii tai sunt absolut superbi! Sa ii porti fericita!
Adelina Tomescu a spus…
Draga Anca, iti multumesc pentru urari! In curand voi avea pe blog o postare cu privire la cum ar trebui sa ne alegem ccerceii in functie de fizionomie. Cei de la Crystal fashion ai si cercei cu surub in nuanta Fern Green. Cred ca ti s-ar potrivi de minune! Te pup!

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m