Brat la brat cu...Ivatherm!

Buna seara dragile mele!

   Ce mai faceti voi? Va bucurati de soare? La mine vremea este tare, tare nehotarata. Ba ploua, ba apare un soare timid, ba e furtuna. Se pare ca vara lui 2014 o sa fie tare capricioasa. Date fiind aceste conditii, este de asteptat ca pielea noastra, la fel ca intregul organism, are de suferit, iar pentru ca ma preocupa sanatatea si bunastarea pielii mele, sunt mereu in cautarea produselor care sa ma ajute sa imi intretin tenul si corpul. Iata de ce, azi o sa va povestesc cum va puteti petrece o zi de rasfat cu Ivatherm.

  E dimineata. Soarele apare palid in spatele norilor stravezii. Imi privesc tenul in oglinda si imi propun ca astazi sa il fac fericit, asa ca il spal cu grija, aplic o bruma de Apa termala Ivatherm care are urmatoarele calitati:
Apa termală Herculane, bogată în săruri minerale și oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg), respectă echilibrul osmotic al celulelor și este bacteriologic pură. Calciul acționează ca anti-inflamator și are efect antialergic, zincul și cuprul au rol cicatrizant și antiseptic, magneziul are rol protector.

Foarte apreciată de medicii dermatologi  pentru proprietățile ei calmante, anti-iritante asupra pielii sensibile, apa termală Herculane favorizează cicatrizarea și protejează împotriva îmbătrânirii.
Se poate folosi după ras, după epilare, în completarea demachierii și pentru fixarea machiajului. Calmează și reduce eficient eritemul de scutec.
Aplicată frecvent, are efect de răcorire și împrospătare a pielii pe timp de vară.
 Pret recomandat:         100 ml : 24.27 Lei
                                      200 ml : 34.32 Lei

   Tenului meu ii este sete, asa ca aplic crema hidratanta cu SPF 20 fiindca soarele poate sa se transforme foarte repede in cel mai aprig dusman daca nu ne protejam corect pielea. Imi privesc chipul in oglinda si totusi parca ma nemultumeste ceva. Hmmmm.... Sa fie micile urme de cosuri sau aspectul neuniform al tenului? Cearcanele sunt si ele vizibile. Poate ar trebui sa dorm mai mult. Pana atunci, intind mana spre fondul de ten Joviale, prietenul meu de naddajde. De ce? Fiindca e mai mult decat un fond de ten si totodata are formula perfecta pentru vara. Iata ce ne promite Joviale:
Acoperire impecabilă și efect satinat al pielii

Fondul de ten JOVIALE îţi poate schimba înfăţişarea, având deopotrivă excelente calităţi cosmetice şi proprietăţi terapeutice pentru ten. Are textura fluidă, se aplică uniform, conferind tenului un aspect natural. Corectează imperfecţiunile de relief si colorit ale pielii, realizând un machiaj de lungă durată.

Uleiul de Jojoba, vitamina E şi provitamina B5 îi conferā un efect hidratant şi protector împotriva radicalilor liberi.
Filtrele solare asigură protecţia împotriva radiaţiilor solare (SPF 25) şi împotriva îmbătrânirii cutanate.
Este îmbogăţită cu alfabisabolol, binecunoscut ingredient anti-inflamator cu proprietăţi calmante şi anti-iritante.
Formulă fără parfum, fără parabeni, fără fenoxietanol.
Fondul de ten JOVIALE este disponibil în 3 nuanţe: 01, 02, 03.


Pret recomandat: 77.00 RON
Gata! Aplic parfumul preferat, imi pun o pereche de sandale colorate si o rochie vaporoasa si sunt gata sa ies in oras. :)

....................................tic, tac...................................................................tic, tac.............................

Pfiu! Ce zi plina! Abia astept sa ma rasfat cu o baie calda si sa imi las gandurile sa zboare hai-hui citind o carte buna. Inainte sa ma cuibaresc in pat, nu uit sa imi rasfat picoarele cu Crema pentru ingrijirea picioarelor.

E clar ca vreau sa incalt si maine sandalele colorate! Iata cu ce se lauda aceasta:
Este o crema reparatoare, cu actiune exfolianta si hidratanta. Reda confortul si aspectul normal al pielii. Contine acid salicilic, un excelent keratolitic si exfoliant care indeparteaza celulele moarte si reduce astfel grosimea stratului cornos. Glicerina este un binecunoscut agent hidratant, emolient. Crapaturile sunt rapid eliminate. Pielea devine supla si elastica. Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante, antiiritante.

Pret recomandat: 39 RON

  Imi pun niste soseste de bumbac si deja imi imaginez ce talpi de bebelus o sa am maine dimineata. Noapte buna!

Comentarii

fashion doctor a spus…
mersi pentru review.pupp

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m