Recenzie Gloss D'Enfer de la Guerlain + swatch

Buna seara!

  Ce mai faceti doamnelor si domnisoarelor? Recunosc ca mi-a fost dor de voi si acum ca am scapat de 5 examene (mai am inca trei) simt ca imi intru in ritm si pot sa va fiu pe aproape aici, pe blog. Ca sa incep seria postarilor intr-o nota optimista si roz (ca tot se apropie Ziua Indragostitilor) o sa va povestesc azi despre un minunat luciu pentru buze. Este vorba despre Gloss D'Enfer de la Guerlain in nuanta Candy Strip. Produsul l-am primit cu ajutorul unui vocher din cutiuta Lulubox atunci cand m-am rasfatat de ziua mea si mi-am cumparat primul meu Rouge Automatique in nuanta Bal de Mai. Gasiti recenzia rujului daca dati click AICI.

 
  Ce spun cei de la Guerlain? 
Gloss d’Enfer colours and shapes the smile for deceptively innocent, daringly glossy and deliciously provocative lips.
Its fine, non-sticky texture glides over the lips like a veil. Composed of mineral and botanical oils, it maintains hydration and keeps the lips soft. Intensely luminous, it guarantees a shimmering, shaping and plumping finish on the lips.

Ce spun eu? 

  Recunosc, sunt ultra-subiectiva fiindca iubesc Guerlain, insa nimeni nu poate contesta faptul ca acest luciu pentru buze chiar e grozav! De ce? Hai ca va spun acum!
 
  Fie ca e vorba de produse de machiaj, produse de ingrijire, sau parfumuri, Guerlain tine la calitate si cauta sa ofere clientilor tot ce e mai bun. Da, preturile sunt pe masura, insa Guerlain e un brand de lux.
 
   Gloss D'Enfer este un luciu petru buze cu o textura extrem de placuta, nici nu il simt pe buze, in functie de nuanta poate avea un aspect perlat, sau satinat si are un miros minunat, tipic produselor Guerlain.  Miroase vanilat, dar totodata pudrat datorita notelor de iris.

   Nuanta aleasa de mine 468 Candy Strip, este un roz-corai cu particule aurii foarte fine. In momentul aplicarii, particulele aurii se "topesc" si aspectul final este unul satinat, uniform si foarte lucios.

   Nuanta mea este destul de cameleonica, cateodata poti sa juri ca e un corai pur, alteori e un roz zmeura jucaus. Ce pot sa spun este ca e foarte luminos, ca o zi de primavara in care soarele se joaca printre florilor copacilor. In poze nu am reusit sa ii surprind prea bine adevarata culoare. E o nuanta pusa pe sotii, se juca cu mine.

   Acoperirea pe care o ofera Gloss D'Enfer este una medie spre mare, cel putin nuantele acestea satinate, pe cele perlate nu le-am testat. Nu este lipicios si rezista bine pe buze, in jur de 4 ore. Nu se strange inestetic in ridurile fine ale buzelor, are un aspect foarte uniform.
 
   Cu siguranta imi doresc cel putin inca o nuanta!

Voi ati incercat luciurile pentru buze Guerlain? Care e preferatul vostru?

Nu uitati de CONCURS! Click AICI!

Va pup!

 

Comentarii

Mihaela Bolea a spus…
O nuanţă superbă! ♥♥♥
Se pliază atât de frumos pe buze, are acea delicateţe cu totul specială ♥.
Să te bucuri din plin de el şi să-ţi îndeplineşti dorinţa de-a mai avea şi o altă culoare :-)

P.S.: Spor mare şi cu celelalte examene rămase, să te bucuri de rezultate extraordinare! :-)
Lavender Thoughts a spus…
Aiii, aiii, aiii! :)
Noi doua am mai spus asta: Guerlain e Guerlain!!! Am slabiciune mare pentru Automatique-ul meu.
Atat de frumos ai prezentat acest gloss incat, daca buzunarul meu n-ar spune " Whaaattt?!", l-as cauta pentru a-l lua acasa! Tie iti doresc sa-l porti cu multe zambete! :)


Multumim pentru review, Adelina!
Pupicei!
Ilda
Macy a spus…
Nu am incercat, dar imi place culoarea lui :) sa-l folosesti cu bucurie in continuarie :)
Alice wonders a spus…
Ce frumos e! Eu am pus ochii pe un ruj Guerlain, m-a cucerit textura sa.
Adelina Tomescu a spus…
Rujurile Guerlain chiar au o textura de vis care "imbraca" perfect buzele!
Adelina Tomescu a spus…
Chiar suntem pe aceeasi lungime de unda, draga mea. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si iti doresc sa ai parte de un astfel de luciu pentru buze minunat cat mai curand! Te imbratisez!
Adelina Tomescu a spus…
Draga Mihaela, iti multumesc pentru gandurile bune! Te pup!
Roxana B. a spus…
Ce-i drept, nu prea folosesc luciu de buze, mai mult ruj. Am doar doua, unul de la Mac, celalalt de la Chanel, amblele foare bune. Dar cu descrierea facuta de tine, sigur o sa incerc acest Guerlain! Merci! :)
Adelina Tomescu a spus…
Draga Roxana, te rog sa imi spui daca iti place dupa ce il incerci. Eu cred ca te va cuceri textura sa!

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m