Preferatele lunilor noiembrie-decembrie

Ceau dragelor!

Ce faceti voi?

De cand a inceput sa ninga, eu sunt tot zgribulita si nu imi vine sa ies deloc afara :( As sta toata ziua savurand ceaiuri parfumate, mancand ciocolata si citind. Pacat ca mai am si alte indatoriri...

In alta ordine de idei, vreau sa va arat ce produse folosesc in aceasta perioada. Iarna nu e deloc prietena cu mine si fara o ingrijire corespunzatoare, parul si pielea mea isi pierd vitalitatea.

Iata care sunt produsele care ma ajuta sa trec cu bine prin luuungile zile de iarna:

1. Joico Intense Hydrator - cred ca nu mai are nevoie de nico prezentare. Produsele Joico sunt preferatele mele si mi-au transformat parul radical.

2. Joico Deep Penetrating Reconstrutor - produsul "minune" al celor de la Joico. Incerc sa folosesc acest tratament cam un tub pe an si obtin rezultate foarte bune.

3. Unt de corp cu minerale Planet Spa de la Avon - desi are parafina in compozitie, mi-a placut faptul ca imi hidrateaza foarte bine pielea si miroase placut. Iarna e un real ajutor.

4. Ivamat de la Ivatherm - aceasta crema este potrivita pentru orice anotimp. Imi mentine pielea hidratata fara a o ingrasa. Alternez cateodata cu Apidermaliv, in zilele cand am de stat mai mult afara, in frig.

5. Apa termala Ivatherm - Am un ten sensibil, ma inrosesc tare de la frig si ma irit de la servetele atunci cand sunt racita. Atunci intra in actiune apa termala Herculane care imi calmeaza pielea.

6. Sapun lichid cu zmeura Balea - acest produs l-am ales din intamplare si am nimerit cum nu se poate mai bine! Miroase incredibil si parfumul se mentine pe piele. Incercati-l, e divin!

7. Vanille Noir de la Yves Rocher - Ador acest parfum. fiind o iubitoare de vanilie in toate formele ei, acest parfum imi implineste dorinta de a purta aceasta aroma fara sa miros ca un tort :) E perfect pentru iarna.

8. Balsam de buze Yes to carrots cu aroma de pepene - un produs hidratant si cu miros delicios!

9. Balsam de buze Apidermaliv - produsul vedeta al iernii. Imi repara buzele instant, are un gust foarte bun si imi protejeaza buzele de vant si frig.

10. Crema de dus Dove - Stiti deja ca ador produsele Dove, asa ca nu am putut rezista fara sa incerc acest produs. Gelurile de dus din gama Nutium Moisture sunt preferatele mele deoarece imi hidrateaza pielea chiar si fara sa folosesc lotiune de corp ulterior. Aceasta crema de dus e chiar mai buna decat "surorile" sale. face o spuma bogata si imi lasa pielea foarte hidratata. Un alt avantaj este ca e hipoalergenic.

11. Crema pentru maini Cosmetic Plant - incerc sa folosesc mai desc crema de maini deoarece am observat ca mi se usuca foarte tare cuticulele. Aceasta crema isi face treaba foarte bine.

12. Fond de ten Joviale de la Ivatherm - acoperire buna, hidratare si ingrediente benefice pielii. Ce sa imi doresc mai mult?

In final vreau sa va arat poseta cumparata de la Oriflame, de care sunt extrem de incantata:

A! Sa nu uit! Daca sunteti din Timisoara, sau aveti drum pe acolo, intrati la Let's Chocolate si delectati-va cu bunatatile de acolo. Eu mi-am cumparat praline cu pere, extras de muscata, iasomie si extras de vin alb.
Promit sa revin cu mai multe detalii despre aceste bunatati :)

Daca vreti sa scriu mai pe larg despre unul dintre aceste produse, lasa-ti un comentariu la aceasta postare.

Care sunt produsele de care nu va puteti lipsi pe perioada iernii?
Va pup!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m