Prim review Resveratrox Forte de la Ivatherm

Buna fetelor!

Azi va vorbesc despre Resveratrox Forte de la Ivatherm, pe care am ales-o la campania Trender. O folosesc de aproximativ 3 saptamani si vreau sa impartasesc cu voi primele impresii :)
Poate stiti ca am mai folosit in trecut o crema anticelulita de la Ivatherm si mi-a placut. Este vorba despre Resveratrox, varianta cu ambalaj albastru inchis.
De data aceasta am ales varianta forte fiindca vroiam rezultate cat mai rapide. Cred ca fiecare dintre noi ne luptam cu celulita, si eu nu fac exceptie, de aceea am incercat o multime de creme pana acum cu rezultate mai mult sau mai putin satisafacatoare.

Sa vedem ce spune producatorul despre Resveratrox Forte:

Crema anticelulitica cu efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese si abdomen. Determina reducerea semnificativa a aspectului de coaja de portocala si remodelarea siluetei. Pielea devine neteda, ferma si elastica.
 Noua formula anticelulitica are o actiune de doua ori mai intensa datorata concentratiei duble de Resveratrox. Ea reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grasimilor). Are efect antirecidiva prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu impiedicarea formarii de noi depozite adipoase si permanentizarea rezultatului.
Ce spun eu?

Am fost deja familiarizata cu produsele anticelulita de la Ivatherm si aceasta crema mi s-a parut asemanatoare cu surioara ei mai mica la prima vedere. Mirosul este similar, consistenta difera insa, Resveratrox Forte este mai densa.

Pro's
- ambalajul sub forma de tub
- absenta parafinei
- este hipoalergenica
- se absoarbe relativ usor, dar permite efectuarea masajului
- nu lasa film gras pe piele
- are un miros foarte placut
- nu are efect de incalzire, nu pisca
Con's
- pretul este destul de mare, un tub de crema nu ajunge mai mult de 4 saptamani
- cantitatea mica, 150 ml

In cele aproape 3 saptamani de cand o folosesc ( cu cateva mici exceptii cand uitam sa imi dau cu crema, recunosc) am observat o imbunatatire a aspectului pielii, in sensul ca este mai catifelata si in zonele cu probleme (coapse, fese) denivelarile sunt mai putin vizibile.



Celulita nu a disparut in totalitate, nici nu m-am asteptat la minuni. Perioada este prea scurta, dar cred ca daca voi continua sa folosesc crema, voi avea rezultate si mai bune.
Din pacate pentru mine in aceasta luna nu am am mai resusit sa merg nici la sala de fitness, nici la kangoo jumps fiindca sunt foarte ocupata cu acel curs de machiaj despre care v-am povestit.

Promit sa revin cu impresii si dupa ce termin tubul cu crema.

Daca doriti sa incercati Resveratrox Forte, o puteti cumpara din magazinul online Ivatherm. 

Voi ati incercat-o? Cum vi se pare?

Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m