Despre UNA si apa termala Herculane

Asa cum am promis revin cu parerea mamei despe crema antirid UNA dar si despre Apa termala, pe care a folosit-o cu mult drag. 


Sa le luam pe rand


UNA- crema anti-ageing pt fata


Ce spune producatorul?

Gama anti-aging UNA aduce din laboratoarele elvetiene cel mai revolutionar ingredient: PhytoCellTecTM Alp Rose, extract de celule stem vegetale. Obtinut printr-o tehnologie revolutionara, PhytoCellTecTM este ingredientul premiat pentru inovatie si eficienta la expozitia anuala de materii prime, "In Cosmetics", Amsterdam, aprilie 2008. El reprezinta solutia spectaculoasa de intinerire a pielii mature. Acest ingredient vitalizeaza si protejeaza longevitatea celulelor stem din piele cu ajutorul celulelor stem vegetale, stimuland astfel regenerarea epidermului. Celulele stem din piele reprezinta sursa de reinnoire continua a pielii si, implicit, sursa ei de sanatate si tinerete.
Reduce vizibil adancimea si numarul ridurilor de pe fata si gat, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature. Creste fermitatea si grosimea pielii, reface conturul fetei.

Aceasta a fost preferata mamei dintre produsele primite. De ce? O sa va spuna chiar ea:


Crema UNA a fost mai mult decat ma asteptam. Nu am riduri profunde, dar pielea si-a mai pierdut din fermitate si nu mai arata ca la 20 de ani.
Am folosit UNA cu regularitate, in fiecare dimineata si ocazional seara.
Crema are o textura destul de lejera, dar totusi hidratanta si se absoarbe rapid in piele. Mirosul ete unul placut, nu foarte puternic.
Dupa aproape o luna de folosire am observat ca ridurile sunt mai putin vizibile, pielea pare dezincrustata si deasemenea mai ferma. Nu mi-au disparut complet, desigur, dar nici nu ma astept la miracole de la o crema. Eu vreau doar o piele ferma, cu riduri cat mai fine (la urma, urmei si ele au farmecul lor).
As achizitiona si in viitor crema UNA si am recomandat-o cu drag si colegelor de la serviciu.
Mi-a placut sa o vad pe mama asa fericita si cred ca o sa ii fac cadou inca o crema UNA atunci cand o termina pe aceasta, sau ii pot cumpara crema pentru ochi din aceeasi gama. 
I-am explicat mamei ca si ambalajul tip tub cu pompita este foarte important deoarece pastreaza proprietatile produsului. 


Iar acum iata parerea ei despre apa termala:


Ce spune producatorul?

Calmeaza si decongestioneaza pielea sensibila. Apa termala Herculane din produsele Ivatherm provine dintr-un izvor termo-salin, Hercules I, colectarea avand loc la iesirea din stanca. Ea izvoraste de la 2000 m adancime, prin peretii de roca ai muntelui, intr-o zona nepoluata, fara industrie.
Ce spune mama? 


E prima data cand folosesc apa termala, de orice fel si la recomandarea fiicei mele am folosit-o in fel si chip: dupa epilare, dupa plaja, dupa demachiere sau pentru a ma racori in zilele caniculare. 
Mi-a placut mult acest produs si il gasesc deosebit de util. Nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei care se respecta!

Aceastea sunt concluziile mamei mele. 


Ne-am bucurat sa impartasim produse si pareri. Campania aceasta ne-a apropiat si ne-a dezvaluit lucruri noi unele despre altele. 


Multumim Ivatherm si Trender!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m