Mama, cu drag despre Ivatherm...

Buna dragelor!

Ce faceti voi?

Eu, ca de obicei, tot plecata, tot pe drumuri. Cred ca o sa am in curand niste cearcane pana la barbie :)) dar deh...ce sa faci, daca vreau ceva cu adevarat trebuie sa fac si sacrificii.

In alta ordine de idei, mai cu intarziere, azi invitata speciala pe blogul meu esteeee..... mama a carei zi de nastere este chiar aziiar eu vreau sa ii urez din suflet LA MULTI ANI FERICITI!!!

Ea povesteste despre Resveratrox V antivergeturi, iar spre seara voi posta si articolul despre UNA- crema antirid

Ce spune producatorul?


Resveratrox V previne formarea de noi vergeturi şi reducerea dimensiunii celor deja instalate. Prin refacerea fibrelor de colagen şi elastină redă elasticitatea pielii. Are efect restructurant profund şi creşte rezistenţa pielii la distensie.
O piele hidratată, relaxată, destinsă, sub influenţa masajului şi a cremelor are un risc mai scăzut de fisurare.
Se utilizeaza in sarcina, dupa nastere si in cazul variatiilor de greutate.
Mama s-a bucurat mult ca are ocazia sa incerce o crema antivergeturi dermocosmetica deoarece ea are o piele sensibila si face alergii de la multe ingrediente folosite in lotiuni si creme.
Cu vergeturile se lupta de multa vreme, inca de cand era mai tanara fiindca atunci informatia nu era obtinuta atat de usor si femeile nu stiau sa se ingrijeasca atat de mult in timpul sarcinii sau a flucturatiilor de greutate.

Sa vedem ce spune mama despre efectele cremei Resveratrox V:

"Am mai incercat si in trecut destul de multe creme antivergeturi, dar lupta cu ele e destul de grea deoarece sunt instalate de mult timp si sunt deja albe.

 La Resveratrox V mi-a placut mult mirosul placut si consistenta usoara a cremei, usor absorbita de catre piele. Sunt o femeie activa si nu imi plac cremele care trebuie masate foarte mult, eu vreau sa aplic crema si sa ma pot imbraca in 5 minute.

In legatura cu efectele cremei, pot spune ca am observat imbunatatirea elasticitatii pielii, chiar daca vergeturile nu au disparut, sunt mai putin vizibile. Deasemenea pielea e mult mai hidratata iar aceasta senzatie se pastreaza mult timp. 

Mi-a facut placere sa incerc aceasta crema si sunt convinsa ca folosita pe termen lung, previne si atenueaza vergeturile nou aparute. "
 Mamei i-a placut sa se rasfete cu produsele Ivatherm, in special apa termala o foloseste zilnic,  si ma bucur ca am participat impreuna la aceasta campanie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m