Review crema Sora Soarelui de la SpaRustica

Buna seara fetelor!


Cum v-ati petrecut weekendul? Pentru mine a fost unul destul de frumos, pacat ca s-a terminat prea repede. Si nu ar fi stricat mai mult soare... Oricum, sa trecem la lucruri mai dragute :) Azi va povestesc despre crema hidratanta care face parte din rutina mea zilnica: 


Sora Soarelui de la Spa Rustica. 




Am descoperit acum vreo 3 luni aceasta firma si am fost curioasa in legatura cu produsele lor. M-au atras numele foarte vesele si faptul ca se bazeaza pe extracte naturale. 
Am ales sa incerc crema hidratanta pentru ten gras ( eu am tenul mixt, dar mi s-a parut ok )


Ce spune SpaRustica?


Am ales pentru tenul tău uleiuri vegetale noncomedogene, care minimizează riscul de blocare a porilor:
Ulei de alune uşor astringent, având tanini ce tonifică tenul.
Ulei din nucă Babassu, ce pătrunde în piele fără senzaţie de gras şi conţine acid lauric, cunoscut agent antimicrobian.
Ulei de floarea soarelui presat la rece, cu acid linoleic - util în hidratarea tenului şi în fluidizarea sebumului - şi cantităţi mari de fitosteroli, vitamina E şi acizi fenolici, binecunoscuţi agenţi antioxidanţi şi antiinflamatori.
Ce spun eu?


Folosesc aceasta crema zilnic, dimineata de aproape 2 luni. La inceput am fost putin reticenta datorita extractului de menta care este un posibil iritant. Ma gandeam ca poate imi va usca prea mult tenul insa am fos surprinsa sa vad ca nu e asa. Mi se pare ca acum tenul me e mult mai echilbrat, zona T nu mai luceste ca un glob disco si nu imi mai apar asa des cosuri sau pete rosii. Cred ca acest lucru se datoreaza si faptului ca sunt mai constiincioasa si cu exfolierea si curatarea tenului. 


Crema are o consistenta interesanta, seamana cu un  gel dar mult mai hidratanta, Nu stiu sa ii descriu exact consistenta, aluneca usor pe piele. 




Are un parfum placut, a ceva foarte cunoscut - dar nu imi amintesc deloc a ce...
E foarte spornica, abia daca se vede ca am consumat din ea. Aplic foarte putina pentru toata fata. 


Pretul cremei este de 68 de lei si poate fi comandata de pe site-ul SpaRustica 


Iata si lista ingredientelor:
Apa distilată, ulei din nucă Babassu, ulei de alune, ulei din floarea soarelui BIO*, glicerină (şi) apă distilată (şi) extract de salvie (şi) extract de urzică (şi) extract de mentă, glicerină, laurat de izoamil, gliceril stearat, alcool cetostearilic, dimethicone, lactat de sodiu, stearoil lactilat de sodiu, alantoină, vitamina E, gumă xantan, citrat de sodiu, fenoxietanol (şi) etilhexilglicerină, aromă (fără alergeni)
Mi-a placut acest produs, extractul de menta nu mi-a daunat. Recomand crema Sora Soarelui fetelor cu ten mixt si gras :)


Daca vreti mai multe informatii despre produse, dar si despre ingrediente sau ingrijire puteti face o plimbare Prin gradina Cosanzenei - blogul SpaRustica. 

Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m