Review Exfoliant ten bio cu pulbere de samburi de caisa - Bioearth

Buna fetelor! 
Am revenit pe blog dupa o absenta destul de mare. Am citit in continuare blogurile mele preferate dar nu am avut timpul necesar sa scriu articole sau comentarii. Am avut o perioada incarcata, cu restante, munca multa, job, sala, etc. In fine, important e ca a trecut si acum dispun de ceva mai mult timp liber.
Astazi m-am gandit ca o postare despre exfoliere ar fi foarte utila.
Eu imi exfoliez tenul cam o data pe saptamana cu produse cat mai blande. E important sa scapam de celulele moarte de la suprafata pielii pentru ca astfel tenul va fi mai luminos iar pielea va respira mult mai bine. Deasemenea produsele pentru hidratare si ingrijire isi vor face mult mai bine treaba. Nu am incercat niciodata exfoliera chimica, nu am fost la salon pt acest procedeu pentru ca ma descurc la fel de bine si acasa deocamdata.
De mai multa vreme am vrut sa scriu despre exfoliantul Exfoliant de la Bioearth care mi-a placut foarte mult! Eu de obicei folosesc exfoliante home made pentru ca sunt atatea variante placute! Ador sa amestec felurite licori de texturi si mirosuri diferite. Mereu sunt in cautare de retete naturiste.
Am primit cateva mostre din acest produs de la Adyna si as fi vrut sa nu se mai termine! Oricum vreau sa imi iau si produsul full-size.
Hai sa vedem ce impresie mi-a lasat exfoliantul acesta pentru ten.
Textura si miros
Imi pare rau ca am folosit mostrele fara sa fac poze dar data viitoare promit sa fiu mai constiincioasa!
Produsul are o textura foarte placuta, ca un fel de crema usoara. E de culoare alba si destul de fluid. Contine granule din sambure de caise. Cu toate ca nu e deloc gras, are o textura putin uleioasa, adica pielea pare hidratata dupa ce il folosesc. Am mai patit cu un exfoliant de la Nivea sa imi usuce prea tare tenul.
Mirosul este aproape inexistent iar acest lucru este foarte important pentru mine. Vag se simte miros de samburi de caisa. Un produs cosmetic bio de buna calitate nu trebuie sa contina parfum.
Eficienta
Sunt foarte multumita de acest produs si am gasit un site de unde il pot comanda si cat de curand il voi achizitiona.
Mi-a placut deosebit de mult ca este foarte bland cu tenul. Eu am o piele sensibila si la o exfoliere mai dura ma inrosesc si ma irit.
Imi place efectul acela de ten curat si proaspat obtinul dupa ce folosesc produsul.
Il recomand cu caldura si sper ca o sa placa si altor fete la fel de mult.
Ingrediente
Aloe barbadensis gel * (aloe vera gel), Ethylhexyl stearate (vegetable emulsifier), Cetearyl alcohol (vegetable emulsifier), Cetearyl glucoside (emulsifying plant), Glyceryl stearate (emollient / emulsifying vegetable), Caprylic / Capric Triglyceride (vegetable oils), Prunus armeniaca seed powder (apricot seed) extract Calendula officinalis * (calendula oil) rosa canina fruit extract * (rosehip extr.) Leaf extract vitis vinifera (grape leaves extr.), Tocopherol (vitamin E), Citrus aurantium Bergamot oil (bergamot oe), Citrus aurantium dulcis oil (oe Aramco), Mentha piperita oil (Mentha oe), Apium graveolens oil (oe cloves), Eugenia caryophyllus leaf oil (OE celery), Tagetes minuta oil (oe marigold), Ylang-ylang oil (ylang oe), Viola odorata oil (EO purple), Styrax benzoin gum (oe benzoin), Guaiacum officinale oil (oe guaiac), Betula Alba Leaf Extract (Birch East.) Glycerin (vegetable glycerine), Xanthan gum (xanthan gum), Lecithin (lecithin), Lactic acid (lactic acid), Ascorbyl palmitate (vitamin C), Citric acid (citric acid), Butylphenyl methylpropional (component of the essential oil), ICEA system permitted preservative (phenoxyethanol, benzyl alcohol, potassium sorbate).

Mi-am propus ca de acum inainte sa fiu foarte atenta ce produse intra in contact cu pielea mea si incerc sa evit pe cat posibil parafina, SLS-ul si parabenii.

Il puteti gasi AICI si costa in jur de 41 de lei.

Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m