Happy nails

Buna fetelor!
Am lipsit o perioada deoarece mai am ceva restante si sunt tare ocupata si stresata din aceasta cauza. Ma tot chinui sa ma impart intre serviciu si facultate si mi se pare tot mai greu. Uf! Ce sa fac, o sa treaca toate pana la urma.
Dupa cum va spuneam, am avut de dat restantele si miercuri am fost in Timisoara la facultate si bineinteles ca nu am putut sa ma abtin sa merg repede in mall. Am gasit acolo standul Flormar si am fost tare fericita! Mi-am achizitionat repede doua oje vesele si dragute in speranta ca poate daca imi vede unghiile, vara se indura sa mai ramana.
Ojele imi plac teribil de mult. Mi-am facut unghiile miercuri si inca rezista eroic, fara sa se cojeasca sau sa isi piarda din luciu cu toate ca toata ziua am spalat vase si am folosit produse de curatat sau diverse solutii. Am uitat sa fac poze si la sticlute dar mi-am pozat unghiutele :D


 Va plac?
P.S. Ieri am primit si eu primul comentariu rautacios pe blog si am observat ca pana azi m-au parasit 2 followeri. Ce pot sa zic, fiecare citeste ce vrea si ce ii place dar nu imi plac oamenii care nu au alta treaba decat sa critice.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m