Îngrijirea tenului. Recenzie Paula’s Choice Clinical Discoloration Repair Serum

 Un ten cu aspect uniform, fără pete, reprezintă un deziderat pentru majoritatea dintre noi. Chiar dacă nu mă confrunt cu mari probleme din acest punct de vedere, era nevoie de o îmbunătățire în ceea ce privește pielea mea. De ceva vreme, o ușoară pată apărută în zona frunții îmi dădea bătăi de cap. Nu era foarte vizibilă, se observa mai mult în fotografii, în funcție de contrast sau lumină, însă eu știam că este acolo și mă deranja.  


 În luna septembrie am început să iau atitudine, astfel încât să îmi ajut tenul să arate cum mi-aș dori, așa că de atunci folosesc Paula’s Choice Clinical Discoloration Repair Serum. Este un produs cu acid tranexamic, niacinamide și bakuchiol care promite să uniformizeze culoarea pielii și să estompeze vizibil hiperpigmentările. Totodată, previne apariția petelor și repară bariera naturală a pielii. 

 

 În ceea ce privește ingredientele-cheie, având în vedere experiențele din trecut, știam că tenul meu tolerează foarte bine niacinamidele și bakuchiolul, așa că abia am așteptat să introduc serul în rutina mea de îngrijire a tenului. Am început treptat, cu o singură utilizare pe săptămână. În prezent, folosesc serul de trei ori pe săptămână. Iată rutina mea, în zilele în care folosesc produsul: 

 

Dimineața

Gel/spumă de curățare

Loțiune tonică blândă

SPF minim 30

 

Seara

Ulei demachiant solubil în apă

Gel/spumă curățare

Clinical Discoloration Repair Serum

Cremă hidratantă

 

 Textura produsului Clinical Discoloration Repair Serum este una foarte plăcută, fiind lejeră, deloc grasă ori lipicioasă. Se absoarbe foarte rapid în piele și e nevoie de o cantitate foarte mică pentru întreaga față. 



Nu am observat iritații, descuamare sau uscare a tenului de când am început să folosesc produsul. În ceea ce privește pata buclucașă de pe frunte, aceasta s-a diminuat considerabil și cred că dacă voi continua să folosesc Clinical Discoloration Repair Serum în rutina mea de îngrijire acest lucru o să mă ajute să obțin și să mențin un ten cu un aspect uniform. Produsul este foarte eficient și pentru petele post acnee.



 Concluzionând, la fel ca în cazul altor produse Paula’s Choice, tenul meu a reacționat foarte bine, însă sunt foarte conștiincioasă în ceea ce privește rutina de îngrijire. Nu uit niciodată să aplic SPF dimineața și nu folosesc produse care să îmi irite în vreun fel pielea. Prefer să introduc treptat orice produs cu o concentrație semnificativă de ingrediente active puternice precum retinolul, vitamina C, acidul azelaic, BHA, AHA etc. 


Vă recomand cu căldură să aveți grijă de tenul vostru și să țineți minte că printre cei mai importanți pași în rutina de îngrijire sunt demachierea corectă și protecția solară. În caz contrar, orice produse ați folosi pentru a trata probleme specifice ale pielii, totul va fi în zadar, ba chiar ați putea face pielii mai mult rău decât bine. 

 

Voi ce produse de la Paula’s Choice îndrăgiți? 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m