Trendul verii: costumele de baie cu mânecă lungă de la Noire

Bună, dragile mele!

A trecut mai bine de jumătate din vara anului 2020 și, în afara faptului că ne confruntăm cu o pandemie, parcă și vremea a fost atipică. Sezonul cald cu zile în șir scăldate în razele soarelui, cu ploi scurte și calde e mai mult o amintire, acum când ploile vin însoțite de furtuni, iar zilele calde sunt urmate de scăderi drastice de temperatură. Din acest motiv, fiecare zi însorită e o sărbătoare pentru mine, mai ales dacă am și timpul necesar să mă bucur de ea. Iubesc căldura, apa și soarele, dar cu toate acestea aleg să nu mă bronzez. Nu stau la plajă niciodată și aplic SPF 50+ de fiecare dată când ies afară. Încurajez pe oricine să facă la fel, având în vedere că melanomul (cancerul de piele) este o realitate a zilelor noastre care nu ține cont de vârstă ori statut social. Desigur, aleg cu mare atenție produsele pentru protecție solară, având în vedere ca acestea să fie prietenoase atât cu pielea, cât și cu mediul înconjurător. Pentru mine, filtrele minerale sunt cele care funcționează cel mai bine, în special pe față.


Anul trecut am descoperit încă un aliat în ceea ce privește protejarea pielii de razele solare dăunătoare. Este vorba despre costumele de baie cu mânecă lungă, care asigură protecție UV, precum cele care le poartă surferii. Eu le prefer pe cele de la Noire, un brand românesc unde am găsit modele excelente, din materiale premium, care flatează silueta. De la ei am trei costume de baie, toate întregi, dintre care două cu mânecă lungă și unul normal, pe care îl folosesc în piscinele interioare. Mărimea mea este XS, iar costumele vin ca turnate.


 Materialul efectiv se lipește de piele, silueta arată perfect, iar costumele de baie sunt foarte confortabile. Cusăturile sunt realizate și ele impecabil. Singura problemă a acestor costume este că... dau dependență. Deja am ochit câteva modele pe care le-am trecut pe lista de dorințe.

Le-am purtat pe cele cu mânecă lungă chiar zilele trecute, iar în partea superioară a corpului, pe brațe și trunchi, nu a mai fost nevoie să aplic SPF, ci am aplicat doar pe picioare, unde pielea era expusă. Nu m-am ars deloc și am înotat fără griji. Costumul cu bretele îmi place la fel de mult, este și primul achiziționat de la Noire, însă prefer să îl port în bazinele interioare. 

Un alt lucru care mi-a plăcut foarte mult la acest brand este atenția pentru clienți. Aveam deja achiziționate două costume Noire, iar anul acesta, de ziua mea, am vrut să mi-l fac cadou pe cel de-al treilea. Am ales un model cu mânecă lungă. Ulterior, după ce comanda a sosit, mi s-a părut că pielii mele deschise se potrivește mai bine imprimeul leopard, așa că i-am rugat pe cei de la Noire să îmi schimbe costumul cu acesta din urmă. Au acceptat și iată-mă posesoarea costumului mult-visat!

Costumele Noire, mai ales cele cu mânecă lungă, atrag multe priviri, atât admirative, cât și curioase. Adesea am fost întrebată cum o să mă bronzez dacă port mânecă lungă la plajă, însă explic mereu că nu acesta este scopul meu pe timp de vară. Pentru mine, prioritară este sănătatea pielii. În plus, știm deja că cel mai eficient tratament antirid este reprezentat de protecția solară. În plus, îmi iubesc pielea deschisă la culoare, fără pete, și sper să o mențin tânără cât mai mult timp. 

Voi ce costume de baie preferați? 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m