Răsfăț pentru bucle! Șamponul clarificant Bounce Curl - recenzie

Dragile mele, 

Așa cum ați observat deja, îmi doresc ca în această perioadă extrem de dificilă pentru noi toți blogul să fie oază de frumos. Avem nevoie de asta, cred eu, mai mult ca oricând. Desigur insist că trebuie cu toții să fim extrem de bine informați cu privire la toate măsurile care se impun pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, însă avem nevoie să ne limpezim puțin gândurile.



Acestea fiind spuse, vă povestesc despre un produs care mi-a schimbat percepția asupra îngrijirii părului. Poate știți deja, dacă mă urmăriți de mai multă vreme, că de aproximativ doi ani urmez metoda ”curly girl” pentru a-mi îngriji părul. Pe scurt, aceasta presupune eliminarea produselor cu ingrediente dăunătoare pentru scalp și firul de păr (sulfați, silicon etc) și înlocuirea acestora cu produse cu ingrediente benefice, în funcție de tipul de păr și tiparul buclelor. 

Metoda ”curly girl” are însă și un neajuns. Eliminarea șampoanelor care conțin sulfați (agenți duri de curățare), folosirea măștilor și balsamurilor hrănitoare și hidratante, dar și utilizarea produselor de stilizare, duc în timp la acumularea de produs pe păr și scalp. Personal, am observat că în ultimele luni părul meu a început să nu se mai așeze așa cum îmi doresc și avea un aspect încărcat. Buclele își pierdeau forma mai rapid, iar părul mi se părea că se îngrașă mai repede. Am redus cantitatea de produse de stilizare pe care o foloseam, dar asta nu m-a ajutat prea mult. În schimb, am introdus în rutina de îngrijire șamponul clarificant.

Așadar, folosesc o dată la 3 săptămâni șamponul Bounce Curl, pe care îl achiziționez de pe Natural Hysteria, pentru a-mi curăța foarte bine scalpul și lungimea părului, astfel încât orice acumulare de produs să dispară la spălare. Practic, șamponez, clătesc foarte bine, apoi continui cu rutina obișnuită, respectiv mască (o dată la două săptămâni), balsam care se clătește sau leave in și un gel ori o spumă pentru stilizare. 

Șamponul clarificant Bounce Curl are o textură care îl face ușor de dispersat în păr și un miros citric revigorant și foarte, foarte plăcut. Cel mai mult îmi place că după ce îl folosesc îmi simt părul foarte curat, la fel și scalpul, iar buclele se așază mult mai frumos, fără să fac prea mult efort. Usuc părul cu un prosop din microfibră, apoi cu un uscător cu difuzor la viteză mică și gata. Cred că un șampon clarificant este extrem de util pentru oricine, nu trebuie să ai neapărat părul creț sau ondulat ca să îl folosești. Acumularea de produs poate să apară indiferent dacă practici sau nu metoda ”curly girl”. 

Voi ați folosit vreodată un astfel de șampon? V-a plăcut? 

Nu uitați, pentru orice produs achiziționat de pe site-ul Natural Hysteria beneficiați de reducere dacă folosiți codul ade5

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m