Demachierea, plăcere sau corvoadă? Recenzie ulei demachiant negru de la Dear, Klairs

Bună, dragii mei!

Așa cum ați observat și din titlul articolului, vă povestesc azi despre un produs corean pentru îngrijirea tenului. Este vorba despre un demachiant tip ulei, respectiv Dear, Klairs – Gentle Black Deep Cleansing Oil, pe care l-am folosit zilnic în ultima luna și despre care vreau să vă împărtășesc câteva gânduri.


Încep prin a vă reaminti că am un ten normal, cu tendință de uscare, în special la schimbarea dintre anotimpuri, așadar folosesc adesea produse pentru demachiere pe bază de uleiuri. Pentru un ten acneic sau gras, un astfel de produs nu ar fi potrivit, însă pentru cineva cu ten uscat, normal, sensibil sau matur, se potrivește de minune.

Dintotdeauna am fost riguroasă când venea vorba de demachierea corectă a tenului. Nu dorm niciodată machiată, nu folosesc produse agresive și de mai bine de un an, nu mai folosesc nici dischete demachiante. Prefer un produs pe care să îl masez cu degetele, care este solubil în apă și îndepărtează toate impuritățile, blând și eficient. În plus, cele câteva minute în care îmi masez pielea pentru a ”topi” machiajul purtat peste zi sunt răsfăț pur pentru mine, mă relaxează.

Uleiul Dear Klairs are o formulă densă, este mai onctuos decât alte produse similare pe care le-am utilizat. Se aplică pe tenul uscat, se masează ușor, iar la contact cu apa devine o loțiune cremoasă care curăță perfect machiajul. Pentru a nu rămâne niciun fel de reziduu, este nevoie să clătiți de câteva ori cu apă călduță, acesta ar fi un minus al formulei, însă eu oricum folosesc după acest pas și un produs spumant de curățare a feței, așa că pentru mine nu este neapărat o problemă.


Mirosul este unul foarte subtil, deloc deranjant. Produsul conține ulei de susan negru, de soia și semințe de coacăze negre, precum și extract de fasole neagră. Modalitatea de dozare îmi place mult, este ușor de folosit datorită pompiței.

Dacă și voi doriți să încercați produsul sau orice altceva de pe Natural Hysteria, aveți la dispoziție codul ade5 care vă oferă o reducere de 5% la coșul de cumpărături.

Voi ce utilizați pentru demachiere?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

Din nou despre parul meu si ...Label.m

De ce citesc?