Vești bune! Rouge G de la Guerlain, disponibil și în variantă mată

ROUGE G MAT, personalizează-ți rujul în funcție de stilul tău!

#MyStyle #MyCase #MyShade

Dacă iubeșți culorile și îți place să le foloseșți atunci când vine vorba de machiaj, accesoriul ideal este RUJUL.Imaginează-ți cum ar arată un machiaj frumos realizat, dar fără ruj. Exact ca hainele fără accesorii, sau moda fără încălțăminte și genți. Femeile își doresc un ruj cremos și cu proprietăți hidratante, să alunece perfect pe suprafața buzelor, să fie rezistent, dar să ofere și confort. Pentru a satisface și cele mai exigențe dorințe ale femeilor, Guerlain crează ROUGE G, primul ruj pe care îl poți personaliza în funcție de stilul tău.Fiecare femeie este UNICĂ. RUJUL și CULOAREA îi reprezintă stilul.

Fiecare nuanță de ruj reprezintă o stare de spirit sau un moment din viața acesteia.

Așadar, ce este nou?


Descoperă Rouge G Mat, un obiect al dorinței!

Începând cu acest an, Rouge G va fi disponibil și cu aspect semi-mat. Alege-ți nuanță și carcasa preferată în funcție de stilul tău! 12 nuanțe noi, clasice, sofisticate sau naturale, pentru a satisface orice dorință.O formulă care îngrijește buzele

Rujul este simbolul feminității, te face să te simți puternică, îndrăzneață și îți exprimă personalitatea. O formulă prețioasă, infuzată cu ingrediente cheie, acid hialuronic și ulei de semințe Nigella (chimen negru) - oferă hidratare buzelor și netezește suprafață acestora. Demult, pe vremea faraonilor, egiptenii considerau semințele negre de chimen ca fiind un remediu universal, având denumirea de “semințe binecuvântate”.

Prețuri aproximative:
Rouge G rezervă - 170 lei
Rouge G carcasa - 113 leiComentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

Din nou despre parul meu si ...Label.m

De ce citesc?