Nou de la Paula’s Choice: Peptide Booster - Revitalizează și îmbunătățește fermitatea pielii

Noul concentrat anti-aging Peptide Booster este singurul ser cu peptide care livreaza o doză concentrată de opt peptide cu beneficii diferite într-un cocktail de aminoacizi, extracte din plante și ingrediente reparatoare. Împreună, ingredientele active îmbunătățesc fermitatea și rezistența pielii la daunele cauzate de mediul extern, uniformizează culoarea pielii și reduc apariția semnelor de îmbătrânire a pielii.


Fiecare dintre peptide ameliorează alte semne de îmbătrânire a pielii, cum ar fi pierderea vitalității și fermității pielii, riduri și linii fine, culoare neuniformă, pentru ca pielea să arate mai tânără și mai sănătoasă. Peptide Booster este un concentrat anti-aging cu acțiuni multiple care accelerează rezultatele anti-aging obținute, cu doar două picături aplicate zilnic.

Ce sunt peptidele?

Peptidele sunt lanțuri de aminoacizi care acționează ca ‘blocuri de construcție’ pentru proteine cum ar fi colagen, elastină și keratină, proteine care definesc textura pielii și rezistența barierei naturale a pielii. Atunci când sunt aplicate pe piele, peptidele determină celulele pielii să acționeze într-un anume fel: să producă neocolagen și elastină, să revitalizeze aspectul tern al pielii, să uniformizeze culoarea pielii etc, pentru ca pielea să aibă aspect mai tânăr. De asemenea, peptidele îmbunătățesc abilitatea pielii de a se repara singură.

De ce formula conține 8 peptide diferite?

Fiecare peptidă este compatibilă cu un anume receptor al celulelor pielii și acționează pentru a activa procese specifice ale celulelor pielii. Nu toate peptidele sunt la fel, fiecare dintre ele aduce beneficii diferite pielii. Peptidele incluse în booster acționează pentru a îmbunătăți fermitatea, ridurile, petele și alte semne de îmbătrânire a pielii.
Tripeptide-1: Îmbunătățește vizibil fermitatea pielii.
Palmitoyl Tripeptide-1 + Palmitoyl Tetrapeptide-7 + Palmitoyl Hexapeptide-12: Aceste trei peptide îmbunătățesc nivelul de hidratare al pielii și aspectul ridurilor.
Myristoyl Hexapeptide-16 + Myristoyl Pentapeptide-17: Acest duo calmează iritația pielii și îmbunătățește rezistența barierei naturale a pielii la factorii de mediu.
Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate: Stimulează regenerarea celulară și ajută pielea în procesul de exfoliere naturală.
Azelaoyl Bis-Dipeptide-10: Estompează petele cauzate de expunerea la radiațiile solare, revitalizează pielea cu aspect tern și îmbătrânit, întrerupe formarea substanțelor care duc la pierderea fermității pielii.

Despre Paula’s Choice Skincare
Brandul Paula’s Choice Skincare a fost fondat în anul 1995, de către Paula Begoun, expert internațional în industria cosmetică de peste 30 de ani. Paula Begoun este fidelă misunii ei de a veni în sprijinul femeilor din întreaga lume, ajutându-le să descopere adevărul din spatele produselor cosmetice și să facă diferența dintre adevăr și ficțiune. Împreună cu echipa ei, Paula a analizat, în decursul anilor, peste 200.000 de produse, acumulând un volum extraordinar de informații referitoare la industria cosmetică. Folosindu-se de expertiza și cunoștințele acumulate, Paula Begoun a dezvoltat propria ei linie de produse cosmetice atent formulate, care au la bază studii științifice despre îngrijirea pielii. Portofoliul de produse Paula’s Choice cuprinde produse cosmetice de îngrijire a tenului, corpului și părului, produse de makeup și accesorii. Produsele nu conțin parfum, nu sunt testate pe animale și au rezultate excepționale, fără promisiuni false. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m