Despre DermaE, sau cum îmi mențin tenul hidratat, chiar și pe vreme capricioasă

Bună seara, dragile mele!

  Este seară, momentul în care fiecare dintre noi încercăm să furăm câteva clipe în care să ne tragem sufletul, să ne răsfățam, sau pur și simplu să ne limpezim gândurile. 

  Acum avem timp să ne demachiem cu grijă tenul, să folosim cremele de corp care așteaptă cuminți pe raftul din baie, să ne hidratăm tenul cu fel de fel de produse mai mult sau mai puțin magice. 

  De când nu mai am 18 ani, am început să acord mai multă atenție tenului, cumpăr și folosesc numai produse bine formulate, cu efecte dovedite și nu uit niciodată de SPF. Dacă atunci când eram adolescentă îmi permiteam să sar peste crema hidratantă, acum nu mai pot să fac acest lucru. 

  Tenul meu s-a schimbat, de asemenea, o dată cu trecerea anilor, și din mixt spre gras, a ajuns acum normal spre uscat, așa că am mereu nevoie de hidratare, hidratare și iar hidratare. Au apărut și câteva riduri de expresie, deci tenul meu are nevoie de ajutor ca să aratate așa cum îmi doresc. 


  De aproape două luni, folosesc în fiecare seara, și câteodată și pe post de bază de machiaj, crema naturala hidratanta de noapte cu acid hialuronic (Hydrating Night Creme with Hyaluronic Acid) de la Derma E, un brand american care se află de ceva vreme și pe piața din România. 


  Mai întâi, produsele lor mi-au atras atenția fiindca au recenzii pozitive pe blogurile din străinătate, cât și pe Beautypedia. Apoi, am testat chiar eu câteva produse și am putut să îmi formez o opinie. Majoritatea dintre ele mi-au plăcut, doar cu o crema nu am reușit să mă înțeleg, dar o să vă povestesc despre ea într-o altă postare. 

  Revenind la crema pe care o folosesc acum, iată ce spun cei de la Derma E: 


-Puternic hidratantă, crema de noapte cu acid hialuronic reduce vizibil ridurile prin compoziția sa ultrahidratantă. 
  
-Această formulă extra-îmbogățită penetrează tenul în profunzime conferindu-i proprietățile inegalabile ale magnetului pentru hidratare al naturii – Acidul Hialuronic (HA). 
  
-O singură moleculă de HA poate reține de 1.000 de ori greutatea ei în apă, generând o piele netedă, catifelată, tonifiata și rehidratată. 
  
-Îmbogățită cu antioxidanți antiimbatranire precum ceaiul verde, vitamina C și E și  aloe vera, această formulă ajută tenul să lupte împotrivă radicalilor liberi și a efectelor mediului înconjurător. 
  
-Ideală pentru tenul uscat, deshidratat, care are nevoie de o hidratare de durată pe tot parcursul nopții, această cremă oferă hidratarea maximă în timp ce ajută la diminuarea semnelor vârstei tenului, redând aspectul catifelat și tânăr al pielii. 
  
-Este 100% vegană, nu a fost testată pe animale, nu conține parabeni, sulfați, ulei mineral, lanolină, gluten sau organisme modificate genetic. 
  

-Fabricat în America 

Ce spun eu?

  Produsul mi-a plăcut de la prima utilizare fiindcă îmi hidratează pielea fără să îmi lase acea senzație neplăcută de piele uleioasă. A fost primul produs cu concentrație mare de acid hialuronic și am fost foarte curioasă să văd cum se va comporta tenul meu, fiindcă la multe creme reacționează neplăcut, în sensul că îmi apar imediat coșuri sau puncte negre. 

  Cu această cremă nu am avut probleme deloc. Îmi place mult faptul ca pielea nu se mai descuamează de când o folosesc și totodată o pot folosi împreună cu un ser, sau sub machiaj. 

  Ce nu mi-a plăcut, a fost mirosul, cu care m-am obișnuit ceva mai greu, însă eu sunt pretențioasă la mirosuri și poate că de fapt nu e deranjant pentru restul oamenilor. 

  Un alt aspect care ar avea nevoie de îmbunătățiri este ambalajul cremei. Tare mult mi-aș fi dorit să vină la tub cu pompiță, mai ales că e spornică și se consumă greu, iar ingredientele trebuie să rămână intacte. 


  Totuși, am apreciat citatul care vine scris pe cutie. Foarte faină ideea!  

  În ceea ce privește efectele promise, mi se pare vizibilă îmbunătățirea aspectului tenului meu, pielea e netedă și are cumva un efect de blurare a micilor linii fini sau a porilor. 

  Cred că o voi cumpăra și în viitor și sper să apara cândva și o variantă cu SPF pe care să o folosesc ziua. Dacă vreți și voi să încercați  crema naturala hidratanta de noapte cu acid hialuronic, intrați pe site-ul lor, AICI

Voi ce creme preferați? Cum vă îngrijiți tenul? 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m