Vrei gene mai lungi? Atunci trebuie să citeşti asta!

Bună, dragile mele!

  Ce mai faceţi voi? Eu fac slalom printre noutăţile petrecute în viaţa mea şi mă bucur că în sfârşit reuşesc să scriu o postare pentru voi! În timpul în care am lipsit mi-am găsit un loc de muncă, mi,am dat jos aparatul dentar şi am scris de zor la lucrarea de licenţă, dar despre toate acestea poate o să vorbim într,o postare viitoare. Astăzi vreau sa dedic această postare frumuseţii, mai exact, unui produs menit să înfrumuseţeze genele.

  Dintotdeauna mi-am dorit să am gene mai lungi, care să îmi încadreze frumos ochii şi să îmi confere un plus de expresivitate. Cred cu tărie că genele şi sprâncenele au un rol extrem de important, ele fiind cele care ne definesc chipul. Acestea fiind spuse, era de aşteptat că voi accepta cu bucurie şi speranţă să testez Realash - Intensificator de gene


   Poate ţineţi minte că v-am mai povestit despre acest produs atunci când am început tratamentul. Au trecut trei luni de atunci si în sfârşit pot sa ma uit fericita în oglindă şi să îmi admir genele luuungi si bogate. Un mare plus al produsului consider a fi ingredientele care sunt în cea mai mare plante naturale. 
   
   Am aplicat produsul în fiecare seară, după rutina de îngrijire a pielii. Nu am experimentat reacţii alergice sau senzaţii neplăcute. 

   O să las pozele să vorbească în locul meu:

Înainte/După

Înainte, fără mascara

Acum, cu mascara




  Ei, ce spuneţi? Personal, sunt foarte uimită de rezultate. Sunt un om foarte sceptic, recunosc, aşa că nu mă aşteptam ca genele să sufere modificări vizibile. Sunt fericită că Realash mi-a demonstrat că se poate. De când am genele mai lungi parcă îmi place să îmi machiez ochii cât mai discret, pentru a-mi admira genele în toată splendoarea! 
   Acum mă gândesc serios să încerc şi serul pentru sprâncene - BROW.  

   Dacă v-ar plăcea să îl încercaţi şi voi, găsiţi Intensificatorul de gene, alături de alte produse, în magazinul online Realash.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m