Despre Benefica Propoforte, sau cum sa ai o primavara fara griji

Buna seara, dragi cititoare!

   Ce mai faceti voi? Eu ma lupt cu astenia de Primavara, de cand am terminat cu sesiunea ma simt in permanenta lipsita de energie, din aceasta cauza am si lipsit de pe blog. Incerc pe cat posibil sa ma vitaminizez si sper sa imi recapat tonusul. Va dati seama ca fiind in aceasta stare, ultimul lucru de care aveam nevoie era o raceala. Bineinteles, vremea capricioasa de sfarsit de februarie nu m-a lasat in pace si am simtit ca ma incearca simptomele ei caracteristice. Cand sa imi spun ca e totul pierdut si sigur voi sta in pat toata saptamana... primesc un colet surpriza! Desfac nerabdatoare cutia si inauntru ma asteapta o alta cutie, frumos dichisita de mi-era mai mare dragul sa o privesc. Ce sa fie, ce sa fie?



  Nu va mai tin in suspans, este vorba despre suplimentele nutritive Benefica Propoforte, o linie de produse dezvoltata de catre cei de la Solaris.


  Alaturi de bunatatile cu propolis si miere, am primit si o provocare, mai exact #vreausastiu, prin care am fost invitata sa caut in saculetul cu amintiri si sa povestesc cum obisnuiam sa tratez durerile in gat si racelile pe vremea cand eram doar un copil.

   Intreaga mea familie pretuieste foarte mult leacurile naturiste si astfel am fost obisnuita inca de mica sa apelez intai la camara bunicii inainte sa dau fuga la doctor. Asadar, atunci cand ma chinuia o nesuferita durere in gat, mama ma punea mai intai sa fac garbara cu sare, apoi imi pregatea un ceai de musetel cu miere si ma invelea bine ca sa dorm linistita si sa iasa raceala din corp pana dimineata.



   Un alt remediu pe care l-am incercat si care nu imi placea absolut deloc, era compresa cu tuica de prune. Trebuia sa inmoi o carpa in tuica de casa calduta si sa infasor gatul cu ea. Ce-i drept, era destul de eficienta, dar nu imi placea deloc sa ii simt mirosul.

  Parintii mei imi dadeau si remedii mai delicioase, cum ar fi siropul de brad, sau mierea de padure, asadar imi amintesc totusi cu drag acele perioade. Cu toate acestea, de raceala nu poate sa imi fie dor, asa ca de cand am descoperit continutul cutiei surpriza, am si inceput sa imi ajut organismul consumand Benefica Propoforte. Am inceput cu varianta pentru copii, Propoforte Junior, fiindca are gust de zmeura, iar acesta este fructul meu preferat! Mai exista si variantele:

* Propoforte Family
* Propoforte 850mg

   M-am gandit de asemenea ca avand doza cea mai mica de propolis dintre cele trei variante, va fi mai ok sa imi obisnuiesc organismul treptat cu propolisul, iar eu sa ma obisnuiesc cu gustul deosebit.



  Din fericire, raceala ce imi dadea tarcoale s-a dat dusa, durerile in gat s-au diminuat, iar eu am putut sa ma bucur pe deplin de gustul bunatatilor din pachet, caci cei de la Solaris au avut grija sa ma rasfete si cu un ceai delicios cu mere si mai ales cu mierea cu fagure care e absolut irezistibila, mai ales savurata impreuna cu gofrele!



  As fi foarte curioasa sa imi povestiti voi cu ce remedii tratati raceala? Folositi produsele Benefica Propoforte?  Obisnuiau bunicii si parintii sa va trateze cu fel de fel de leacuri naturiste? Chiar #vreausastiu !

Va pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m