Suplimente Dr. Bio pentru o vara perfecta!

Buna, dragile mele cititoare! 

  Ce mai faceti? Eu astazi imi sarbatoresc ziua de nastere - implinesc 25 de ani si printre ganduri la granita dintre trecut si viitor, imi fac timp si pentru blog fiindca voiam de multa vreme sa va povestesc despre niste produse care de la o vreme incoace imi fac viata mai usoara. Imi pare rau ca nu am avut timp sa scriu despre ele mai devreme, fiindca au rezultate minunate pentru organism, insa partea buna este ca am reusit astfel sa le testez pe indelete. Nu as vrea sa va mai tin in suspans, asadar va voi dezvalui produsele minune: este vorba despre Orz verde cu samburi de caise si Uritract Fast, ambele de la Doctor Bio. 



   Mai intai, sa va spun cate ceva despre Orzul Verde cu Samburi de Caise

  Acum cativa ani, am aflat prima data despre orzul verde si proprietatile lui extrem de benefice pentru organism fiindca vazusem la tatal meu, un iubitor al terapiilor naturiste. Avandu-l drept exemplu, am fost si eu interesata de acest produs, cat si de ceaiuri sau suplimente pe baza de plante menite sa imi ajute organismul sa faca fata cu brio vietii agitate de zi cu zi. 

   Cei de pe site-ul Enzimatic spun despre Orzul Verde cu Samburi de Caise...

Avantaje:

- contine vitamine (B1, B2, B5 ,B6, B12, B17, E, C), acid nicotinic si o mare cantitate de fier, calciu, mangan, magneziu, molibden, zinc, cupru, bioflavonoide, polizaharide, polipeptide si clorofila.
- contine beta glucan (stimuleaza productia de bila la nivel hepatic)
- nu contine gluten
- nu este modificat genetic
- este usor de asimilat (fara dureri dentare)




Contributii :
- distruge celulele cancerigene, si previne formarea acestora (cancerul de san, cancerul pulmonar, cancerul de colon)
- este un adjuvant in curele de slabire si controlul greutatii
- combate oboseala fizica si psihica, durerile musculare
- are efect curativ prin actiunea de incetinire a procesului de imbatranire celulara
- intensifica diureza si implicit eliminarea de cataboliti si toxine pe cale urinara (asociat cu un aport corespunzator de apa)
- reduce dezechilibrul acido-bazic, influentand direct pH-ul organismului
- stimuleaza drenarea toxinelor din corp, datorita continutului de clorofila si substante cu actiune diuretica si de drenaj hepatic
- scade nivelului de colesterol
- asigura mentinerea unei flore intestinale normale
- regleaza activitatea sistemului cardio-vascular si respirator, de tonifiere a aparatului digestiv
- amelioreaza afectiunile pielii (acne, pistrui, dermatita, eczema, etc.), ale oaselor (reumatism articular acut, lombo-sciatica, artrita) si cele oculare
- ajuta la amplificarea potentei
- regleaza apetitul
- reprezinta un  tratament optim pentru probleme legate de memorie (Alzheimer)
- stimuleaza imunitatea
- ajuta la combaterea afectiunilor respiratorii (astm, bronsita, tuse cronica)
- amelioreaza afectiunile stomacului

- menitine sanatatea biologica

  Eu va spun ca de mai bine de o luna consum zilnic pulberea de orz verde in shake-ul de dinainte sau dupa antrenamentul de la sala, sau intre mese. Reteta pentru shake este urmatoarea: 250ml de lapte, 1 lingura de unt de arahide, 1 lingurita de miere, 1 lingurita de pulbere de orz verde cu samburi de caise, 1 banana. Practic, va puteti concepe shake-ul asa cum va place, sau puteti amesteca pulberea de orz verde in iaurt sau cu apa. Regula de aur este sa nu o puneti in alimente sau bauturi fierbinti fiindca isi va pierde proprietatile. 

  De cand consum acest produs cel mai vizibil efect a fost la nivelul pielii. Imperfectiunile de pe fata sunt abia sesizabile si apar foarte rar, simt ca am mai multa energie si chiar daca sesiunea de examene a fost foarte dificila, nu am resimtit stresul ca in alti ani. 
  
  Gustul este unul chiar placut, cel putin atunci cand consum pulberea combinata in shake. Se simte un iz ierbos, crud, insa mie imi place! Nu cred ca ar putea sa deranjeze pe cineva, deoarece nu este un gust puternic. Poate daca l-ati bea cu apa s-ar simti neplacut, insa asa cum il consum eu, este foarte usor de indragit. 
  


  In cazul meu, alimentatia nu este tocmai corecta deoarece sunt extrem de mofturoasa la mancare si nu imi pot lua necesarul de vitamine si minerale din ceea ce mananc, asa ca suplimentele m-au insotit toata viata. Ma bucur ca am descoperit Orzul Verde cu Samburi de Caise si sunt sigura ca pulberea o sa fie nelipsita din casa mea. 

  Contraindicatii nu stiu sa aiba, insa este bine sa intrebati un medic daca aveti nelamuriri. 

  In ceea ce priveste Uritract Fast, pot spune din capul locului ca, mai ales pentru noi, femeile, acest supliment este absolut necesar, mai ales pe timp de vara. Nu stiu voi, insa eu sunt destul de sensibila si daca mi-e frig la picioare, consum multa inghetata sau stau pe ceva rece, efectele neplacute se simt imediat si ma trezesc cu o raceala de toata "frumusetea". Este evident ca am nevoie de o mana de ajutor, pe langa ceaiurile pe care le consum de placere. 




Iata ce se spune despre acest produs: 

Efecte:

Fluidifică secrețiile bronșice
Are proprietăți diuretice, depurative
Mărește cantitatea de urină, fiind de un real folos bolnavilor de diabet
Ușurează tranzitul intestinal
Stimulează digestia
Afrodisiac 
Ajută la creșterea fertilității datorită conținutului bogat de acid folic natural
Intărește sistemul imunitar
Adjuvant în cancer, în special cancere ale tractului urinar
Inhibă bacteriile din tractul urinar
Antiseptic urinar
Drenor hepatic, biliar, pulmonar
Ajută la tratarea nefritelor, uretritelor, bolilor cu transmitere sexuală, cistitelor
Datorită conținutului de Crom, reglează nivelul zahărului din sânge. 

  Uritract Fast are extracte din sparanghel, strugurii ursului si crom si se ia o tableta pe zi, intre mese. 

  Ma simt foarte bine de cand iau acest supliment, nu m-am confruntat cu nicio raceala sau alte neplaceri, iar produsul, fiind unul natural, a fost usor pentru organismul meu sa il asimileze si nu am resimtit niciun fel de efect advers. 

   Sunt consumatoare de suplimente nutritive de diverse feluri dintotdeauna si in opinia mea, omul modern are nevoie de astfel de produse deoarece stresul, poluarea si alimentatia deseori incorecta pot duce la subrezirea sanatatii, indiferent de varsta. 
   
   Ma intereseaza sa aleg ce e mai bun pentru mine si produsele Doctor Bio mi-au fost pe plac si mi-au deschis apetitul sa incerc si alte produse ale brandului. 

  In incheiere, va sfatuiesc cu drag sa aveti grija de voi si de cei din familia voastra, alegeti alimente si suplimente care sa va ofere o nutritie completa si de calitate si nu uitati sa oferiti si sportului un loc de cinste in programul zilnic! 

Pentru intreaga gama de produse Doctor Bio, puteti da CLICK chiar AICI


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m