La pas, prin Tara Minunilor Ivatherm

Buna seara, doamne si domnisoare iubitoare de frumos!

Ce mai faceti voi?

  Eu nu sunt tocmai in apele mele deoarece am inceput sesiunea si stresul aferent ma oboseste. Cu toate acestea, imi fac timp sa scriu, fiindca ma relaxeaza si fiindca e o placere sa imparatsesc cu voi, dragi prietene, parerea mea despre produsele care mi-au placut.

   Acum, la ceas de seara, va invit sa cititi despre rutina mea actuala de ingrijire a tenului, dimineata. Sunt cativa pasi pe care ii respect cu sfintenie si ma bucur sa constat ca pielea mea e fericita, iar peste ani si ani o sa ma pot mandri cu gandul ca am ingrijit-o corect.

"Incepe de la inceput si continua pana cand ajungi la sfarsit: apoi opreste-te" - Regele.

   Cand am decis sa imi schimb complet rutina de ingrijire a tenului, imaginea din oglinda imi cam taia elanul. Nu pot sa spun ca ma confruntam cu probleme majore, insa aripile nasului si obrajii erau zone foarte uscate si deshidratate, iar asta se vedea cu ochiul liber. Acela a fost momentul in care mi-am promis ca trebuie sa devin mai constiincioasa si sa imi acord timpul necesar pentru o ingrijire corecta, la urma urmei, cheia de la lacatul ce imi tinea pielea "incatusata" era la mine.

       "Alice Kingsleigh: Dar e imposibil.
Pălărierul cel Nebun: Numai dacă tu crezi asta." 

  Haide sa va arat si voua ce produse folosesc si in ce mod! In articolul de azi vorbim despre rutina de DIMINEATA : 

Lotiune micelara Ivatherm 

  Imediat dupa ce ma trezesc si salut cu un zambet ziua ce mi se asterne in fata ochilor, intind mana dupa un produs minunat - Lotiunea micelara Ivatherm. Primul lucru ce il observ la aceasta lotiune este mirosul. Tare mi-ar placea sa port si un parfum cu aceeasi aroma! Lotiunea aceasta miroase VERDE, a iarba cruda strivita intre degete ce tremura de emotie, miroase a apa de munte in care iti place sa iti rasfeti talpile si a aer curat si tare ce iti umple pieptul cu pofta de viata. Cat despre efectele acestui produs, ei bine, pot sa va spun ca imediat dupa folosire tenul arata curat si "clar". Folosita indelung, lotiunea micelara are grija sa curete in profunzime tenul, fara sa il agreseze. Eu o folosesc si pentru demachierea ochilor, fara probleme.



Apa termala Ivatherm

   Cred ca despre apa termala, in general, s-au scris o multime de lucruri. Ba ca e inutila, ba ca ar face minuni, ba ca se poate si fara ea...cate si mai cate! In ceea ce ma priveste, o folosesc zilnic pentru nevoi diferite. Dimineata o folosesc imediat dupa demachierea cu lotiunea micelara: pulverizez cu generozitate, las cateva secunde si apoi tamponez cu un prosop de hartie. Imi curata si ultimele reziduuri lasate in urma de lotiunea micelara, dar imi si calmeaza totodata pielea. Mai folosesc apa termala si dupa epilat, face minuni!


Crema Aquafil Light



  Pasul trei din rutina mea de ingrijire este reprezentat de crema Ivatherm Aquafil Light, un produs cu o textura foarte placuta, usoara ca o budinca aerata. Fiindca nu vreau ca peste zi sa imi luceasca zona T, dimieneata aleg mereu creme mai lejere. Aquafil Light este usur de aplicat, intra complet in piele si hidrateaza la nivel mediu. Singurul lucru care ma deranjeaza e faptul ca nu vine ambalata in tub si ingredientele isi pierd in timp proprietatile. Eu folosesc oricum o spatula pentru a lua cantitatea de crema necesara, insa as prefera sa nu mai port grija bacteriilor.



Crema Anti-Rid si Anti-Cearcan



  Ei, aici se nasc adevaratele controverse! Cate femei nu se intreaba: "Poate o crema sa ma scape de cearcane?". Raspunsul este unul ambiguu... O crema nu poate face cearcanele sa dispara, DAR netezeste pielea fina din jurul ochilor, umple ridurile fine, iar o piele hidratada si neteda categoric da impresia de ochi odihniti, iar jocul luminii si stralucirea diafana a pielii ingrijite corect creaza imaginea de cearcane estompate. Asadar, crema Ivatherm nu e o bagheta magica pentru cearcane, dar hidrateaza ca nimeni alta si pentru asta o iubesc! Textura e bogata, ca o crema de patiserie frantuzeasca preparata cu cel mai bun unt!


Concluzia? Nicio schimbare nu se petrece peste noapte. Este nevoie de ambitie, constiinciozitate si un pic de daruire pentru a ne face pielea sa radieze. Cel mai important e felul in care ne percepem si daca sunteti dispuse sa faceti o schimbare in ceea ce priveste felul de a vedea lucrurile, daca in loc sa spuneti "E prea tarziu sa imi mai ingrijesc tenul acum", o sa va motivati si o sa va priviti zilnic in oglinda spunandu-va: "Ce bine arat astazi!" puteti sa fiti sigure ca asa va vor percepe si cei din jur. 

  "Cat de enigmatice sunt toate aceste schimbari! Nu sunt sigura de ceea ce voi fi de la un minut la altul." - Alice.

   Fiecare dintre noi avem o "Tara a minunilor", chiar inauntrul nostru. Da, acolo, intr-un coltisor de suflet. E locul unde visurile se implinesc, fara exceptie. Trebuie doar sa gasim drumul.

  "Ma intreb daca m-am schimbat peste noapte? Lasa-ma sa ma gandesc. Eram la fel atunci cand m-am trezit in aceasta dimineata? Aproape cred ca imi pot aminti ca m-am simtit un pic diferita. Dar daca eu nu sunt la fel cum eram, urmatoarea intrebare este 'Cine, in lumea asta, sunt eu?' Ah, iata ca acesta este marele puzzle!" - Alice.

  Care este rutina voastra de ingrijire a tenului? Folositi crema hidratanta in fiecare zi? Daca si voi v-ati lasat cucerite de albul de zapada al ambalajelor produselor Ivatherm, care sunt preferatele voastre de la acest brand?

Comentarii

Alexandra a spus…
Am folosit si eu apa micelara si crema hidratanta... Pe mine ma deranjeaza acel parfum, este placut dar nu imi place ca exista...
Lavender Thoughts a spus…
Tiiii, tare mi-au mai placut citatele si maniera in care le-ai inserat in articol!
Lotiunea micelara o stiu, dar pe mine nu m-a fidelizat.
Citind parerile tale, am decis ca vreau sa incerc, intr-o buna zi, crema antirid si anticearcan.


Pupicei, Adelina!
Multumesc pewntru prezentare! :)


Ilda
Adelina Tomescu a spus…
Draga mea, inca o dvada ca preferintele in ceea ce priveste cosmeticele sunt atat de subiective! Ce produse preferate ai? :)
Adelina Tomescu a spus…
Ma bucur foarte mult ca ti-a placur recenzia mea! Crema anti-rid si anti-cearcan e chiar grozava! Sunt sigura ca ti-ar placea! E iubibila! Te pup!
Alexandra a spus…
Acum am si niste principii bine inradacinate...
Am avut probleme cu tenul de unde si ochiul asta critic.
Folosesc lotiunea micelara Bioderma acum. Nu stiu daca sunt fan...folosesc apa micelara sa indepartez resturild de machiaj, oricum fara demachiant clasic si demachiant bifazic nu traiesc...nici fara gel de curatare... Asta pentru ca folosesc machiaj zilnic.
Ca si creme folosesc Paulas Choice, a fost schimbarea care m-a ajutat pana la urma sa-mi aduc tenul pe linia de plutire ...
Crema hidratanta Ivatherm chiar mi-a placut la momentul respectiv.
Pupici!
Adelina Tomescu a spus…
Produsele Paula's Choice imi plac si mie foarte, foarte mult! Lotiunea Bioderma inca nu am incercat-o. As fi curioasa daca e atat de buna pe cat e de laudata prin blogosfera. Eu nu folosesc zilnic machiaj, insa imi demachiez tenul in fiecare dimineata si seara :) Te pup!
Alexandra a spus…
Eu nu vad diferenta...dar are ingrediente mai bune... Sa zicem ca poate indeparteaza o idee mai bine resturile... hmmm..Are acelasi gust de sapun ca si cea de la Ivatherm (daca ai sesizat chestia asta)
ceea ce inseamna ca trebuie clatita orice ar fi de pe ten... Eu o sa incerc sa gasesc ceva mai avantajos ca pret
:*

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m