Recomandari Ivatherm: produse anti-rid si anti-aging

Buna fetelor!

Ce mai faceti?

   Azi vreau sa povestim despre produsele anti-rid si anti-aging. Personal, cred cu tarie ca e nevoie sa avem grija de tenul nostru inca din adolescenta, in caz contrar, mai tarziu s-ar putea sa nu ne placa ce o sa vedem in oglinda. Dupa fiecare weekend in care ajut doamnele si domnisoarele sa arate si sa se simta minunat cu ajutorul machiajului, sunt tot mai convinsa ca este extrem de important sa ne ingrijim tenul corect. Printre clientele mele am vazut atat doamne peste 40 de ani cu un ten impecabil, cat si fete de 18-20 de ani care se confruntau cu un ten deshidratat, uscat sau cu linii fine vizibile. Le-am explicat despre importanta folosirii produselor potrivite si sunt sigura ca imi vor multumi mai tarziu :) De asemenea, si eu ma confrunt cu un ten dificil, mai ales cand se schimba anotimpurile. Pielea e tot mai uscata si sensibila, iar ridurile de expresie devin vizibile. Ma lupt sa le fac sa dispara alegand produse cu o putere mai mare de hidratare si cu o actiune anti-aging potrivita varstei mele. 

  Atunci cand mi-e greu sa decid ce crema sa aleg pentru mine, sau pentru mama, care isi gaseste cu greu crema potrivita din cauza ca se irita de la aproape orice, apelez cu incredere la portofoliul de produse Ivatherm. Iata cateva propuneri: 

UNA, CREMA ANTI-AGING PENTRU FATA (flacon cu pompă, 50 ml), pret recomandat- 108.81 RON



Este soluția spectaculoasă de întinerire a pielii mature. Ingredientul său inovator, PhytoCellTec™ Alp Rose, stimulează regenerarea epidermică prin vitalizarea celulelor stem din piele, sursa acesteia de înnoire continuă. Complexul de ingrediente active (Matrixyl 3000, Untul de Cupuaçu și apa termala Herculane) reduce adâncimea și numărul ridurilor de pe față și gât, crește luminozitatea tenului și redă suplețea și finețea pielii mature. Crește fermitatea și grosimea pielii, reface conturul feței. Pielea devine vizibil întinerită în doar 2 săptămâni*.

*Studiu efectuat 22 pe paciente voluntare.



Crema antirid și anti-cearcăn, contur de ochi (borcan, 15 ml)- preț recomandat 87.38 RON


Tratează zona din jurul ochilor cu cearcăne și riduri superficiale sau profunde. Crema propune un veritabil program restructurant, regenerant și antioxidant al pielii, reducând și prevenind atât ridurile de expresie, cât și pe cele profunde.

Formula sa bogată în ingrediente active conține:
Viniferol- unul dintre cei mai renumiți și eficienți agenți antirid si anti-ageing. Testele efectuate pe extras de piele umană au demonstrat modificări corelate cu reducerea diferențierii și stimularea proliferării celulare. Prin puterea sa antioxidantă, restabilește echilibrul metabolic al celulelor pielii, având ca rezultat încetinirea dezorganizării celulare.
Complexul MDI- extras de cartilagiu marin, cu efecte vizibile anti-cearcăn. Acesta acționează prin inhibarea degradării colagenului din piele. Efectele sale anti-cearcăn au fost demonstrate prin studii clinice.
Untul de Karite și uleiul de migdale dulci contribuie la sănătatea pielii, aducându-i vitaminele și acizii grași care contribuie la menținerea supleței straturilor celulare.
Alfabisabololul este un anti-inflamator binecunoscut, iar apa termală Herculane
 are efect calmant și anti-iritant.


GlykoLift  Ser cu efect de lifting (flacon 30 ml), preț recomandat- 138, 11 Lei



GlykoLift este serul cu efect de lifting recomandat tuturor tipurilor de piele matură (sensibilă, normală/mixtă sau uscată). Datorită ingredientelor inovatoare obținute prin glicobiotehnologie, serul are efect imediat și pe termen lung de netezire a ridurilor, oferind încântătoarea senzație de “ștergere a timpului”. Ajută pielea să combată îmbătrânirea intrinsecă și extrinsecă și să își recapete fermitatea și elasticitatea.
Se aplică seara și dimineața, pe fața și gâtul perfect curate, masând delicat.
Pentru potențarea rezultatelor, se recomandă folosirea  lui înaintea cremei  GlykoLift.

Compoziție: Glycokine Factor STM  (reduce seminificativ ridurile, cu 46% după doar o lună), Phycojuvenine (extract de alge brune, bogat în polizaharide, polifenoli și poliol), Acid hialuronic  și Vitamina E - un puternic și binecunoscut antioxidant. 
  

Voi cu ce alegeti sa va rasfatati pielea? Astept parerile voastre! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m