Mare, soare si ... cosmetice Pell Amar

Buna seara dragile mele!

  Ce mai faceti? Ce dor mi-a fost sa povestesc cu voi! Tocmai m-am intors din concediu, mai relaxata, mai odihnita, insa cu o urma de regret fiindca totul a trecut atat de repede! Mi-ar fi placut ca frumoasele clipe petrecute pe malul marii sa fie marinimoase cu mine si sa se opreasca putin in loc, atat cat razele jucause ale soarelui sa isi lase urme mai adanci printre gandurile mele... Din pacate clepsidra timpului cerne cateodata nisipul mult prea repede si iata-ma din nou acasa, adaptandu-ma incet, incet la rutina zilnica. 

   Am ales sa petrec concediul in tara, in statiunea Saturn de pe malul Marii Negre, desi initial ma gandeam la Grecia. Nu imi pare rau pentru alegerea facuta, a fost frumos si aici, desi am gasit unele minusuri. Am fost cazati la Hotel Balada unde conditiile au fost in regula, insa putin supraevaluate. Hotelul mai are putin de muncit pentru a-si merita cele 3 ***. Cu toate acestea, mi-a placut mult privelistea pe care am avut-o de la balcon, mi-era mai mare dragul sa ies dimineata si sa admir marea. 


  Despre plaja ce pot sa spun? Inca se zaresc gunoaie ici, colo, chistoace de tigari amestecate cu nisipul auriu, cate un ciob razlet, insa lucrurile au evoluat fata de acum cativa ani cand am fost ultima data. Poate totusi suntem pe drumul cel bun. Un aspect trist al imaginii Litoralului romanesc il reprezinta comportamentul unora dintre oameni, in sensul ca inca nu avem o educatie solida in ceea ce priveste expunerea la soare. Zilnic am vazut persoane care alegeau sa foloseasca la plaja uleiuri si creme cu FPS sub 10, cumparate de la tarabele din apropierea plajei, ba mai rau, o domnisoara de langa mine se dadea din abundenta cu un ulei de la Avon Maxi Tan care in mod normal se foloseste DUPA plaja. Am vazut o multime de persane cu pielea arsa, jupuita deja, sau cu foarte multe pete solare care inca stateau la plaja nestingheriti. Ce este trist e faptul ca multi parinti isi lasa si copii mici la plaja fara protectie solara, fara costul de baie sau macar o palarioara pe cap. E trist, dar se pare ca la noi in tara informatia isi croieste mai greu drum spre oameni. 

  In alta ordine de idei, am prins o vreme minunata, apa a fost foarte calda si limpede, asa ca din punctul acesta de vedere sunt foarte multumita. Mancarea la restaurante a fost in regula, nu am avut parte de evenimente neplacute. Am lansat si primul meu lampion :) 


si i-am declarat (din nou) Marii Negre ca o iubesc acum si intotdeauna!

  Acum, sa ne intoarcem putin in timp si sa va povestesc despre produsele care m-au ajutat sa fiu pregatita pentru concediu. Cu mai bine de o luna inainte sa plec, am inceput sa intensific antrenamentele la sala, sa imi hidratez mai mult pielea si parul, sa respect programul de exfoliere. Pentru a avea pielea din jurul ochilor neteda si cu aspect odihnit, am folosit Gelul contur pentru ochi de la Pell Amar, iar in lupta nesfarsita cu celulita, aliat mi-a fost Gelul anticelulitic Pell Amar

  Sa le luam pe rand: 

1.  Gelul contur pentru ochi de la Pell Amar

Ce promite? 

Hidrogel special conceput pentru revitalizarea zonei sensibile din jurul ochilor, estomparea semnelor de oboseală şi îmbătrânire, reducerea cearcănelor şi pungilor din jurul ochilor, reducerea inflamaţiilor şi prevenirea efectelor nocive ale radiaţiilor UV. 
Ce spun eu? 


  E o adevarata placere sa folosesc acest gel, mai ales ca il tin mereu in frigider si pe langa efectul hidratant, ma bucur si de o racorire instant! 

  Consistenta sa este usoara, sub forma de gel usor apos care intra foarte rapid in piele. Nu lasa film lipicios la suprafata pielii, nu are parfum. Imi place foarte mult produsul, nu cred ca as putea sa ii gasesc vreun cusur. Cantitatea de 15 ml e generoasa fiindca pentru o singura aplicare e nevoie de foarte putin produs, iar forma recipientului reduce semnificativ contaminarea produsului cu bacterii dupa deschidere. 

  Am observat o usoara imbunatatire a aspectului pielii, ridurile fine (care din pacate au inceput sa apara) nu au fost inca reduse, insa pielea are un aspect mai neted. 

Ingrediente:

Nota mea: 10/10

Puteti comanda produsul de AICI.

2. Gelul anticelulitic Pell Amar

  Ei bine, am fost mai constiincioasa ca niciodata de data asta. Mi-am dorit ca picioarele mele sa aiba un aspect cat mai placut pentru proba costumului de baie, asa ca in fiecare seara, dupa antrenamentul de la sala, am folosit acest gel anticelulititc. 

Ce promite? 

Extract Pell Amar - acţionează ca un generator de energie pentru piele - conţinut bogat de săruri minerale ce ajută la refacerea rezervei energetice a pielii stresate, are efect de lungă durata în hidratarea epidermei care îşi recapătă aspectul sănătos, devine luminoasă şi fermă.

Un complex anticelulitic de natură vegetală şi de biosinteză - Maltodextrin, Caffeine, Paullina Cupana Seed Extract, Carnitine, Cysteic Acid, Pantetheine Sulfonate, Microcristalline Cellulose - care acţionează asupra tuturor factorilor ce determină apariţia celulitei:
- stimulează lipoliza în interiorul adipocitelor, descompunând grăsimile şi contracarând formarea acizilor graşi nesaturaţi;
- îmbunătăţeşte microcirculaţia venoasă şi limfatică, ceea ce determină eliminarea produşilor de lipoliza;
- restructurează ţesutul conectiv, favorizează hidratarea, regenerează colagenul şi fibrele de elastină, pielea devine fermă cu aspect tânăr şi sănătos;
- stopează efectul citotoxic al radicalilor liberi. 
Ce spun eu? 


  Imi place, place, place! Sunt incantata sa spun din nou BRAVO! produselor romanesti. Gelul anticelulitic Pell Amar isi face treaba bine atunci cand merge brat la brat cu sportul si masajul usor. 

- are o consistenta usoara, sub forma de gel
- nu are parfum
- se absoarbe destul de rapid, insa permite un masaj scurt
- are efect racoritor
- nu ramane lipicios si nu pateaza hainele


- pielea are un aspect mai neted imediat dupa folosire
- celulita nu a disparut complet, sunt sigura ca e nevoie de mai multa perseverenta + o alimentatie lipsita de dulciuri, insa aspectul pielii s-a imbunatatit vizibil
- mi se pare ca drenajul limfatic are loc mai usor de cand utilizez gelul anticelulitic

Minusuri nu prea i-am gasit, raportul calitate pret mi se pare bun, iar cantitatea de produs e multumitoare. Ar fi fost util totusi un ambalaj cu pompita fiindca ar usura mult procesul aplicarii si al masajului. 

Ingrediente:

AQUA, MALTODEXTRIN, CAFFEINE, PAULLINA CUPANA SEED EXTRACT, CARNITINE, CYSTEIC ACID, PANTETHEINE SULFONATE, MICROCRISTALLINE CELLULOSE, POLYACRYLAMIDE C13-14-ISOPARAFFIN, LAURETH-7, ETHANOL, MENTHOL / SILICA, MINERAL SALTS AND AMINO ACIDS FROM PELLOID MUD EXTRACT (PELL AMAR), DIMETHICONE, GELATIN, ACCACIA SENEGAL GUM, ETHYLHEXYLGLYCERINE / PHENOXYETHANOL.

Nota mea: 9.8/10

Puteti achizitiona produsul de AICI.

  Acestea fiind spuse, va invit sa descoperiti si voi produsele dermocosmetice Pell Amar, iar apoi, abia astept sa citesc comentariile voastre cu privire la vacanta si la cosmeticele care va ajuta sa va simtiti bine in pielea voastra. 

Va imbratisez! 

Comentarii

Brigi a spus…
Ce imi place cum ai scris, Ade si ma bucur ca ai avut parte de o vacanta faina! Pacat ca nu gasesc produsele astea aici, sa le incerc si eu...

Te pup!
Adelina Tomescu a spus…
Draga mea, cu proxima ocazie o sa iti trimit si tie produsele Pell Amar :) Ma bucur ca ma citesti cu drag! Te pup!

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m