Un produs grozav - sapunul negru Avon!

Buna dragelor!

Ce mai faceti voi?

Eu, ca de obicei, obosita, prinsa intre diverse activitati mai mult sau mai putin placute.

Acum vreo 2 zile v-am promis ca va arat un produs de care efectiv m-am indragostit! Este vorba despre sapunul negru de la Avon din gama Planest Spa. Este un produs nou, desprins parca din "O mie si una de nopti" si am fost deosebit de curioasa sa il incerc.Tin sa precizez ca nu sunt neaparat foarte interesata de produsele Avon, insa gama Planet Spa imi place destul de mult.


Sa revenim la acest sapun.

Dintotdeauna mi-au placut aromele orientale, cu iz de vanilie si tamaie, aromate precut dulciurile turcesti. Ei bine, acest sapun a reusit sa imi trezeasca simturile si sa ma faca sa ma simt ca intr-un centru SPA. Poate ca sunt unele dintre voi care nu ati fi prea incantate de culoarea nu prea apetisanta, insa pe mine chiar nu m-a deranjat, dimpotriva, am apreciat inovatia intotdeauna.

Cum a fost experienta mea?

In ceea ce priveste ritualurile de frumusete sunt foarte constiincioasa asa ca am inceput sa imi pregatesc pielea cu un dus mai fierbinte decat obicei ( pentru a deschide porii ), apoi am aplicat o cantitate de sapun pe tot corpul, am masat putin, timp in care culoarea sa devine un gri inchis metalizat. Este recomandat sa stai putin cu sapunul pe piele pentru a-si face efectul, apoi clatim usor (surprinzator de usor!). Pielea ramane curata si totusi hidratata, desi ma asteptam sa o simt mai uscata. Fiind un produs exfoliant nu il folosesc mai des de 2 ori pe saptamana.

Particularitatile produsului:

- textura interesanta, foarte onctuasa
- particule abrazive fine
- miros foarte placut
- se clateste usor
- pret accesibil, cand e la promotie (eu am platit 20 de lei)
- se foloseste o cantitate mica de produs la o spalare

Per total, sunt foarte multumita de acest produs! Isi face bine treaba, nu contne parafina si raportul pret-calitate este bun.
Il recomand cu drag!

Va mai urma un review la un produs pt dus nou descoperit in curand!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m