Baza pentru fardul de pleoape Kripa Venezia, o surpriză plăcută

 Știți deja, machiajul este una dintre pasiunile mele, motiv pentru care sunt mereu în căutare de noi produse pe care să le încerc. Din fericire, brand-urile se întrec în a crea texturi din ce în ce mai performante, astfel încât piața cosmeticelor este extrem de ofertantă. De ceva vreme căutam o bază de machiaj pentru pleoape care să fie diferită de ce am folosit până în prezent. 

La recomandarea Malvinei Ișfan, un makeup artist pe care îl admir enorm, am hotărât să cumpăr baza de la Kripa Venezia. O folosesc aproape două luni, astfel încât am avut timp să îmi formez o părere pertinentă despre aceasta. 

 

Iată descrierea oficială a produsului: 

 

Bază profesională pentru fardul de pleoape formulat cu ingrediente naturale și de origine organică. Bogată în ingrediente active cu proprietăți hidratante protectoare și de restaurare, pregătește perfect pielea pentru un machiaj impecabil al ochilor. Perfecționează textura pielii minimizând ridurile, îmbunătățind în același timp aspectul general al pleoapei. Pigmentare delicată în nuanță de piersică, uniformizează culoarea pleoapelor în timp ce acțiunea ușoară de strălucire oferă un aspect proaspăt și luminos. Acesta scoate în evidență frumusețea machiajului ochilor, făcându-l de foarte lungă durata. Ajută la aplicarea fardului, îmbunătățind culorile acestuia. Face pleoapă netedă, creând astfel baza perfectă pentru aplicarea pigmenților și a diferitelor straturi de fard, amestecându-le perfect, astfel încât să îmbunătățească luminile și umbrele, culorile și contrastele. Ideală pentru toate tipurile de piele.


 

Ce spun eu? 

 

Produsul m-a surprins prin textura sa foarte diferită de ceea ce am utilizat anterior. Odată aplicată pe piele, baza este foarte cremoasă, cu un aspect satinat, deloc uscat. Aceste caracteristici determină fardurile și pigmenții aplicați ulterior să adere excelent pe piele, chiar dacă a trecut ceva timp de când ați început machiajul ochilor. 



Uscându-se mai greu, baza de la Kripa vă oferă suficinent timp pentru aplicarea acestora, însă cu fardurile cu textură mată trebuie să aveți grijă deoarece vor necesita mai multă atenție la estompare.
 


Estompată în piele

Practic, textura ușor umedă a bazei scoate în evidență pigmenții, fardurile sidefate, duo-chrome sau multi-chrome, dar în cazul fardurilor mate încetinește puțin procesul de aplicare. Va trebui să aplicați puțin câte puțin, cu atenție sporită la detalii. Intensitatea fardurilor aplicate peste această bază este mult îmbunătățită, la fel și rezistența acestora. 



 Deși prețul bazei este ceva mai mare, cantitatea este foarte generoasă, fiind necesar foarte puțin produs la fiecare utilizare. Se poate aplica și estompa direct cu degetele sau cu ajutorul unei pensule din păr sintetic. Uniformizează și iluminează discret suprafața pielii fiind de un real folos mai ales la pleoapa matură sau foarte uscată.
 



În concluzie, baza pentru pleoape Kripa Venezia își va găsi în permanență de acum înainte locul în trusa mea de machiaj și mi-a deschis apetitul pentru alte produse ale acestui brand. Creioanele pentru buze, fardurile de obraz și fondurile de ten sunt primele pe lista de dorințe. Voi ce produse de machiaj ați descoperit recent? 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m