Odă acidului hialuronic. Recenzie serum La Roche Posay Hyalu B5

Încă din adolescență am fost preocupată de îngrijirea tenului. Am respectat câteva reguli simple, cum ar fi demachierea zilnică și utilizarea factorului de protecție solară, și am avut grijă să aleg pentru pielea mea produse de bună calitate. Pe măsură ce au trecut anii, am învățat lucruri noi despre ingrediente și cum acționează acestea asupra pielii, apoi mi-am construit o rutină adaptată la nevoie mele.

Acum, la 30 de ani, îmi doresc să încetinesc apariția ridurilor și am grijă să folosesc produse hidratante, cu proprietăți anti-îmbătrânire. Tenul meu este normal cu tendința de a se usca în unele porțiuni, mai ales în sezonul rece. Din acest motiv, am mereu nevoie de hidratare, iar ingredientul meu favorit în această privință este acidul hialuronic.

De-a lungul timpului, am utilizat numeroase produse care să conțină acest ingredient și sunt mereu în căutarea celor mai eficiente formule. Încă din luna noiembrie am început să folosesc serumul concentrat antirid Hyalu B5 de la La Roche Posay.


Iată descrierea oficială a produsului:

O formulă unică ce combină doua tipuri de acid hialuronic pur, vitamina B5 și Madecassoside pentru a reumple pielea și pentru a favoriza repararea barierii cutanate și regenerarea pielii.

REUMPLERE

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mare creează o barieră invizibilă pe piele pentru a reține nivelul optim de hidratare al tenului. În același timp, ajută la reumplerea liniilor fine și a ridurilor.

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mică pătrund în profunzimea pielii, având un efect de reumplere din interior, stimulând totodată regenerarea celulară.

REPARARE

VITAMINA B5 este un ingredient esențial care suține refacerea naturală a barierei cutanate. MADECASSOSIDE este o moleculă cu acțiune multiplă cunoscută pentru efectele sale de regenerare și calmare.

CALMARE ȘI EFECT ANTIOXIDANT

APA TERMALĂ LA ROCHE-POSAY este încărcată cu elemente naturale și nutrienți esențiali ce ajută la repararea barierei cutanate și la menținerea echilibrului microbiomului.

Toleranță optimă, dovedită clinic chiar și pentru pielea sensibilă și simțită de către consumatori:

- Testat pe aproximativ 580 de persoane

- Testat pe pielea sensibilă

- Apreciat 100%*

**Auto-evaluare pe 34 de subiecți cu vârsta cuprinsă între 44 și 59 de ani

Ce spun eu?

După mai bine de două săptămâni de utilizare zilnică, dimineața și seara, am reușit să îmi formez o primă impresie despre produs, însă sunt curioasă să observ și efectele pe termen lung.


Mi-a plăcut...

...textura serumului este una foarte, foarte plăcută, asemănătoare unui gel, însă mai lichid. Se întinde ușor pe piele și se absoarbe foarte rapid. Nu lasă peliculă grasă pe piele și se comportă minunat sub machiaj, dar și sub crema cu SPF. Fondul de ten se aplică excelent peste acest serum. De asemenea, este foarte spornic. E de ajuns o singură pipetă pentru ten și gât.


...mirosul. De regulă, prefer ca produsele pe care le folosesc pentru ten să nu aibă miros, însă dacă se întâmplă ca acestea să fie parfumate, prefer ca mirosul să fie unul plăcut. Serumul Hyalu B5 miroase proaspăt, curat și îmi amintește de mare.

...efectul de luminozitate. Am observat imediat după aplicare că produsul conferă pielii un aspect hidratat, mai plin și mai luminos. Practic, aș putea spune că este mult-doritul aspect ”glass-skin”. Astfel, chiar dacă nu aplic machiaj după rutina de îngrijire, pielea arată bine. Cel mai evident efect este faptul că nu mi se mai descuamează pielea de pe aripile nasului ori din alte zone sensibile ale tenului. Volumul pielii mi se pare că este îmbunătățit, la fel și aspectul liniilor fine.

Nu mi-a plăcut...

...faptul că serumul Hyalu B5 are în compoziție alcool. Deși nu am tenul sensibil la produsele cu alcool, prefer să evit acest ingredient.

...ambalajul cu pipetă. Mi-aș fi dorit ca produsul să aibă pompiță sau chiar să fie la tub. Pipeta nu este cea mai igienică metodă și trebuie să fiu atentă ca aceasta să nu intre în contact direct cu pielea mea. În plus, din pricina contactului cu aerul, formula serumului poate avea de suferit, în timp.

Concluzionând, aș recomanda La Roche Posay Hyalu B5, dacă nu aveți un ten care să reacționeze urât la alcool sau parfum. Efectele sunt vizibile și voi continua utilizarea acestuia, în special pe perioada iernii.

 #buzzHyaluB5 #LaRochePosayRomania

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m