Perechea perfectă! Lenor balsam și detergent

Bună seara, dragile mele!

Azi, în cea din urmă seară în care mă pot lăuda cu o vârstă care începe cu cifra 2, vă povestesc câte ceva despre două produse menite să ușureze viața de adult. Este vorba despre Allin1 Pods (detergent capsule) și balsamul Lenor, pe care le-am încercat în două variante de parfum.

Pe blog nu obișnuiesc să scriu foarte des despre produse de uz casnic, însă am participat la campania Buzzstore și Lenor tocmai pentru că mi-am dat seama că astfel de articole ar fi utile pentru multe persoane. În fond, viața nu e numai despre răsfăț și cochetărie feminină, ci și despre treburi casnice pe care le facem zi de zi.


Întâi de toate, vreau să vă spun că eu asociez balsamul de rufe Lenor cu anii copilăriei. Țin minte că pe atunci reprezenta o adevărată inovație, iar mama mea folosea alternativ Lenor Spring și Lenor Summer și întindea apoi rufele la soare, în grădina casei. Îmi plăcea tare mult să adorm apoi în așternuturile moi și parfumate. Acum, după atâția ani, îmi face plăcere să descopăr că Lenor îmi crează aceeași stare de bine. Totodată, gama complementară de detergent tip capsule reprezintă perechea perfectă pentru balsam, astfel încât rufele au după spălare un parfum plăcut, dar care nu irită simțurile, nu este exagerat de puternic și nu interacționează neplăcut cu parfumul pe care îl port zilnic. Personal, îmi place ca detergentul ori balsamul de rufe să aibă un miros mai puternic decât parfumul pe care aleg să îl port, ci caut ca aceste produse să îmi împrospăteze rufele și să aibă un miros delicat. La acest capitol, Lenor se descurcă de minune. Parfumul produselor este suficient de intens cât să își facă simțită prezența, dar suficient de delicat încât să nu lase o ”dâră parfumată după mine.

Gama Lenor Gold Orchid


Ahhh, vanilie... Cui nu-i place parfumul ei senzual și îmbietor? Detergentul și balsamul din această gamă au un miros relaxant, cu note rafinate de vanilie, astfel încât le-am folosim mai ales pentru a spăla lenjeriile de pat și pijamalele. Îmi place ca așternuturile să aibă un miros cald, care să mă ajute să am un somn odihnitor.


Detergentul curăță delicat rufele, capsulele se dezvoltă complet în cuva mașinii de spălat și cel mai important, nu lasă urme nici măcar la programele scurte. Balsamul completează perfect ritualul de spălare, astfel încât hainele și lenjeriile se calcă mai ușor, țesătura e plăcuta la atingere și parfumată.

Gama Lenor Spring Awakening


Așa cum am scris mai sus, parfumul acestei game îmi amintește de copilăria mea însorită și fără griji. Mirosul este o combinație de note de flori de primăvară, patchouli și cedru alb. Este un parfum care trezește simțurile, revigorează, motiv pentru care am folosit capsulele de detergent și balsamul în special pentru hainele sport, pe care le port atunci când fac un program pilates, yoga sau exerciții fitness. Performanțele tehnice, dacă pot să zic așa, sunt la fel cu gama descrisă mai sus, diferența fiind doar parfumul.


Nu aș putea să aleg care gamă îmi place mai mult. Cred că depinde de starea de spirit pe care o am în momentul în care decid că trebuie să pun la spălat. Sunt curioasă, vouă ce produse vă ușorează treburile casnice?

#buzzlenor #perecheaperfecta #LenorDetergent

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m