Clean it zero, de la Banila Co, balsamul demachiant de care o să te îndrăgostești primăvara asta

Săptămânile trecute, pe lângă îndatoririle care țin de serviciu sau de treburile casnice, mi-am petrecut timpul cu mine însămi. Am citit cărțile care se aflau de ceva timp pe noptieră, pe care le-am tot lăsat să aștepte din lipsă de timp, m-am uitat la seriale și cel mai important, am contemplat cu ochi noi ce se află în jurul meu. Totodată, chiar dacă stau acasă, nu am lăsat nicio secundă îngrijirea pielii pe loc secund. Rutina mea este aceeași ca în zilele în care ieșeam unde îmi poftea inima. Cred că pentru a rămâne pe cât posibil cu mintea limpede în această perioadă este important să nu cădem în capcana delasării, ci să ne menținem programul obișnuit, atât cât se poate.

Despre un minunat produs de îngrijire vreau să vă povestesc și astăzi. Știți deja că sunt adepta demachierii în doi pași, respectiv un demachiant tip ulei sau cremă, pe care îl masez blând și apoi îl clătesc, urmat de un produs sub formă de gel sau spumă, solubil în apă, cu care curăț tenul ulterior. Favoritul meu în această perioadă este Banila Co Clean it Zero, un balsam de curățare asiatic, cu o textură deosebită (cum altfel, fiind vorba de produsele asiatice?) pe care îl folosesc în fiecare seară. 


Cred că prima dată am folosit acest produs acum mai bine de un an, la recomandarea Renei, de la Glowrious. Mi-a plăcut mult și l-am ținut minte. Mai apoi, când am văzut că este disponibil și pe Natural Hysteria, de unde îmi cumpăr toate produsele pentru ten și păr, l-am comandat pentru a doua oară. 

Clean it zero este un produs pe cât de simplu de folosit, pe atât de eficient. Vine la pachet cu o spatulă și un capac igienic și este nevoie de o cantitate mică pentru întreaga față. Topește rapid machiajul tenului și al ochilor și cel mai important, nu lasă niciun fel de film gras pe piele. Textura este asemănătoare cu șerbetul, iar la contactul cu apa se transformă într-o loțiune ușor uleioasă, fină, ușor de masat și clătit. Mirosul produsului este foarte subtil și plăcut, floral fructat, și nu rămâne pe piele după utilizare. 


Tenul meu este normal, cu ușoare tendințe de uscare pe obraji sau pe aripile nasului, iar Clean it zero nu îmi lasă senzația de piele care ”ține” și nici nu îmi îngrașă tenul. Chiar dacă nu port machiaj zilnic, folosesc balsamul demachiant în fiecare seară, pentru a îndepărta impuritățile, praful sau crema cu SPF: 

Dacă și voi sunteți curioase să încercați un Clean it zero de la Banila, aveți o reducere pe site-ul Natural Hysteria dacă folosiți codul Ade5

Voi cum vă curățați tenul?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m