Vitaminele pentru păr - necesitate sau moft? Recenzie Kristen Hair All in One

Începând cu anul trecut, mi-am propus să îmi ascult întrutotul corpul, iar asta presupune să îi acord mai multă atenție, să mănânc mai sănătos și îmi ofer un răgaz de la sarcinile zilnice atunci când simt nevoia. Printre primii pași se numără și adoptarea unei diete vegetariene (deja am împlinit un an!), dar și monitorizarea mai atentă a stării de sănătate. 


Oricât de superficial ar părea, aspectul fizic trădează starea de sănătatea și întotdeauna am susținut că indiferent de stilul de viață pe care îl ai sau mâncarea pe care o consumi este imposibil să iei din alimentație mineralele și vitaminele esențiale pentru o bună funcționare a organismului. În acest sens, din viața mea mereu au făcut parte suplimentele alimentare, pentru a acoperi unele carențe.
Dacă mă citiți de ceva vreme, știți că acord o mare importanță îngrijirii părului meu. Pe lângă utilizarea unor produse de îngrijire de foarte bună calitate cu ingrediente benefice și prietenoase, de ceva vreme am început să iau un mix de vitamine pentru păr. Deja s-au împlinit mai bine de două luni de când iau câte 2 capsule/zi din suplimentul Kristen Hair All in One, astfel încât să vă pot oferi o opinie pertinentă.

Produsul vine în cutii a câte 60 de capsule, iar potrivit site-ului oficial, conține 20 de ingrediente benfice pentru păr și implicit pentru piele și unghii. Mai jos puteți vedea întreaga listă.


În ceea ce privește rezulatele obținute după aceste două luni, vă spun din start că atunci când luați orice tip de supliment, nu vor exista schimbări drastice, ci o îmbunătățire ușoară a aspectului, iar pentru a vedea rezultate pe termen lung, trebuie să perseverați. Observându-mi aspectul părului în ultima perioada, pot spune că este cu siguranță mai strălucitor și mai elastic, iar rata de creștere este mai rapidă, lucru care mă bucură, mai ales că la părul ondulat, cum este al meu, este dificil să observi o creștere evidentă, din pricina faptului că se formează noi și noi bucle, iar lungimea pare... aceeași. Cu toate acestea, atunci când fac baie și părul este ud, îmi pot lua niște repere după care să mă ghidez. 


Un aspect asupra căruia doresc să vă atrag atenția este legătura dintre vitamina B12 și acnee. Potrivit unor studii relativ recente,  cercetătorii de la Universitatea California din Los Angeles susţin că vitamina B12 alterează activitatea unei anumite specii de bacterii ale pielii asociată cu acneea. Mai exact, excesul de B12 duce la producerea unor compuşi care declanşează inflamarea pielii. Consider că este importanți să luați asta în calcul atunci când alegeți să folosiți un supliment pentru creșeterea părului, astfel încât să nu aveți surprize neplăcute. Este important să mențineți un echilibru al organismului și să acordați o mai mare atenție alimentației, astfel încât pielea să nu aibă de suferit. 
Vitamina B12 se găsește de regulă în alimentele de origine animală, precum carnea carnea de porc, pui, vită, pește, fructe de mare, dar și în ouă, lactate, soia, alge, hamei sau drojdia de bere. Așadar, încercați să țineți sub control aportul de B12.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, găsiți mai multe despre Kristen Hair All in One pe site-ul oficial, chiar AICI

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m