Review MAC Petal Power Mineralize Blush

Bună, dragi cititoare!

  Ne reîntâlnim după o pauză destul de lungă. Sincer, le admir pe bloggeriţele care reuşesc să posteze zilnic. Mie mi se pare că efectiv zilele s-au scurtat şi aproape niciodată nu îmi ajunge timpul să fac tot ce mi-am propus. Mă aşteaptă în curând sesiunea de examene la facultate, dar totodată îmi bat capul cu redactarea lucrării de licenţă şi sincer mă simt sleită de puteri. Cu toate acestea, îmi e grozav de dor să scriu pe blog, să las grijile la o parte şi să povestesc cu voi despre lucruri frumoase. Astăzi vreau să va arăt un fard de obraz minunat care şi-a câştigat locul întâi în topul preferinţelor mele.

  În trusa mea de machiaj sunt produse de la firme diverse. Dacă îmi place textura, culoarea şi ingredientele produsului, al meu e! Cu toate acestea, am obsevat că în ceea ce priveşte fardurile, prefer Guerlain, Chanel, Makeup Forever, Atelier Paris şi MAC. Azi, vă voi spune părerea mea despre fardul Petal Power Mineralize Blush de la MAC.

Nuanţa produsului



  Petal Power este un roz-corai cu superbe reflexii aurii. Se potriveşte mai multor nuanţe de ten, mi se pare că în funcţie de lumina, este fie mai rece, fie cald şi luminos. Îl găsesc un fard cameleonic, e cu adevărat deosebit.

Textura şi pigmentatia fardului de obraz



  Ca textura, acest fard de obraz este foarte plăcut de utilizat, fiind uşor cremos şi aerat. Eu folosesc o pensula din par natural, cu peri moi. Dacă am folosit o pensula cu peri mai aspri, produsul mi s-a părut mai prăfos, aşadar, contează enorm folosirea unei pensule de calitate. Ca şi pigmentatie, produsul mi s-a părut "buildable", adică mi-a fost uşor să adaug fard după bunul plac pentru a obţine intensitatea dorită, însă culoarea este vizibilă pe piele chiar după primul strat.



Rezistenţa pe ten

  Am tenul mixt în marea majoritate a timpului, iar fardul MAC Mineralize Blush petal Power a rezistat, fără să îşi diminueaze intensitatea cam 7 ore. Apoi deja nu mai era atât de vizibil.

Când îl port? 

  Fiind un produs cu un finsh luminos, cu irizaţii aurii, nu mi se pare potrivit în timpul zilei. Poate doar vara, când soarele ne pictează pielea cu jocuri de lumina. Seara este moemntul când Petal Power se dă în spectacol şi adaugă o notă sofisticată machiajului pe care îl port.

Unde îl găsim?

În magazinele MAC din ţară sau din străinătate. Nu recomand să cumpăraţi din altă parte fiindcă produsele MAC sunt printre cele mai copiate produse de machiaj şi aţi putea să va treziţi că aţi dat banii pe un fake.


Voi folosiţi produse MAC? Dacă da, care e preferatul vostru?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m