Piele perfecta cu EpilatPRO!

Buna seara,

  Ce mai faceti, dragile mele?

   Eu ma pregatesc de vacanta! Maine plec in sfarsit la mare, in Grecia si daca vreti, cu drag va povestesc despre Thassos, insula de smarald, cand ma intorc!

   Bineinteles, nu pot pleca in vacanta oricum, ci pielea mea trebuie sa arate cat mai bine. Pentru asta, m-am exfoliat regulat, mi-am aplicat crema hidratanta si mai ales... m-am epilat cu ceara. Raman la parerea ca este cea mai eficienta metoda si e si destul de rapida, mai ales fata de epilator.



   Am ales sa folosesc rezervele de ceara de unica folosinta si incalzitorul de ceara aferent, insa mi-ar placea mult sa incerc si ceara traditionala candva, pe care sa mi-o incalzesc la decantor, mai ales ca ador mirosul ei! E un aparat util, chiar si pentru acasa. Intr-un salon de cosmetica, este desigur indispensabil.
 
   Ce produse am folosit? 

   Pentru fata si zona inghinala, am folosit ceara Titan Rosa cu rola ingusta. Am aplicat-o in sensul cresterii firelor de par, apoi am pus deasupra banda textila speciala si am tras in sens invers. Ulterior am curatat pielea cu o discheta imbibata in ulei de migdale dulci.



   Pentru picioare am folosit ceara de epilat cu Ulei de Argan, alternativ cu ceara de epilat cu Talc Albastru. Ambele mi-au placut, adera foarte bine pe firul de par si nu lasa aproape deloc reziduuri.



   Am curatat apoi si pielea picioarelor cu ulei de migdale dulci, am tamponat cu un servetel de
 hartie, apoi am aplicat un Gel revigorant mentolat dupa epilare care mi-a racorit placut pielea, calmand-o totodata. Imi place mult acest produs, se consuma greu si intra usor in piele, insa ambalajul este putin cam incomod de folosit, gelul isind mai greu din recipient.
 
   Pentru dus, mi-am propus sa folosesc produse cat mai hidratante in ultima perioada fiindca pe picioare am aproape in permanenta pielea uscata. Astfel m-am bucurat cand am descoperit Sapunul cu Lapte de Capra si Galbenele ale carui ingrediente m-au surprins foarte placut! Primul pe lista este laptele de capra, urmat apoi de cateva uleiuri si de extractul de galbenele, asadar sapunul este unul foarte hranitor, nu usuca deloc pielea si nu are un miros care sa se simta pregnant pe piele (pentru mine, acest lucru este un plus!). In cutie, sapunul miroase puternic a lapte de capra, insa odata aplicat pe piele, mirosul isi pierde intensitatea.



   Cred ca in viitor o sa folosesc la sedintele de epilat si niste manusi de unica folosinta deoarece in timpul operatiunii, ceara mi se mai lipseste de unghii si mi-e destul de greu sa le curat fiindca am lac permanent aplicat pe ele si daca insist cu produsele de curatat, li se pierde luciul.

   In concluzie, eu fac parte dintre persoanele care preferea epilarea acasa, in intimitatea propriului camin unde stiu ca totul este curat si dezinfectat si nu imi pun nicio clipa sanatatea in pericol. Va sfatuiesc sa incercati si voi epilarea cu ceara, e greu doar inceputul, apoi nu mai este deloc asa de neplacut si dureros. Mi-am propus sa incerc cat mai multe modele de ceara de unica folosinta si o sa va tin la curent cu modelul care imi va placea cel mai mult!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m