Am testat Gloves in a Bottle!

Buna seara, dragile mele!

   Nu ne-am mai intalnit aici de multa vreme, stiu. Mi-ati lipsit si am asteptat cu nerabdare momentul in care sa ma pot intoarce la scris, la blog. Pe langa sesiunea de examene care m-a epuizat complet, am lucrat si la alte proiecte si aceste lucruri m-au tinut departe de voi. In plus, scriu si voi scrie mereu doar atunci cand simt fiindca blogul acesta nu este pentru mine o metoda prin care sa ies in evidenta, ci este locul unde ma relaxez si ma simt bine. Nu pot sa scriu atunci cand nu sunt ok, nu pot sa afisez un aer vesel daca nu ma simt asa si tocmai de asta nu pot sa scriu recenzii daca dispozitia mea nu este tocmai buna tocmai pentru a nu nedreptati produsul despre care vorbesc. Asta sunt eu, fara artificii, fara masca, iar daca numarul cititorilor mei nu creste fabulos in timp scurt, e pentru ca am aproape o comunitate unita si frumoasa si va marturisesc ca imi sunteti dragi fiecare in parte si va multumesc ca imi sunteti mereu alaturi!
 
   Acestea fiind spuse, astazi va povestesc despre Gloves in a Bottle, un produs multifunctional pentru fata, maini si corp despre care sunt sigura ca ati auzit.


  Ce spune producatorul despre Gloves in a Bottle?

   Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie care se absoarbe rapid in piele si care patrunde in straturile de suprafata ale pielii creand un strat de protectie si mentinand hidratarea naturala din acestea. Acest lucru il face sa fie cel mai bun produs de ingrijire al pielii uscate.
  Ce spun eu despre produs? 

  Am incercat nerabdatoare aceasta lotiune, mai ales ca lucrand ca make-up artist, pielea mainilor are mult de suferit datorita dezinfectantului pentru pensule pe care il folosesc,  Mi-a placut mult ca Gloves in a Bottle nu are miros, astfel nu interactioneaza cu parfumul pe care il folosesc atunci cand ma dau pe maini cu ea. Pentru mine acest lucru este un mare plus.


   Consistenta este placuta, densa si alunecoasa, intra foarte rapid in piele si nu lasa urme grase, pot imediat sa imi continui lucrul, fara teama ca o sa las urme pe toate obiectele.

   Pentru fata sau corp nu am folosit inca Gloves in a Bottle deoarece am vrut sa testez produsul pe indelete pe pielea mainilor, aceasta fiind portiunea cea mai uscata a corpului meu.

   Am constatat ca intr-adevar lotiunea formeaza o pelicula la suprafata pielii, iar produsele cu care pielea mea au intrat in contact ulterior nu au mai avut efecte atat de neplacute asuprea pielii mele.

   In ceea ce priveste hidratarea, Gloves in a Bottle si-a facut treaba in ceea ce priveste mentinerea emolierii pielii mai mult decat sa o hidrateze propriu-zis, asa ca seara imi mai masez mainile cu un ulei gras, iar a doua zi folosesc Gloves in a Bottle pentru a mentine hidratarea.
 


   Un alt avantaj al lotiunii Gloves in a Bottle este faptul ca o cantitate foarte mica este suficienta la o aplicare, asadar un tub ajunge mult timp.

Nota mea pentru acest produs este 8.5/10

Daca doriti si voi sa incercati Gloves in a Bottle, va invit sa intrati AICI in MAGAZINUL ONLINE

Comentarii

Just Pink a spus…
o super crema:), am avut si eu norocul sa o testez chiar mi-a placut :)
alinapink.ro
Adelina Tomescu a spus…
Da, chiar nu ar trebui sa lipseasca din pozetele doamnelor si domnisoarelor. E tare utila!
plioti nicoletta manuela a spus…
bun produs, eu l-am consumat cu mult drag!

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m