Recenzie Guerlain Rouge Automatique - 160 Bal de Mai

Buna fetelor!

  Astazi vin cu o recenzie a rujului pe care il folosesc cel mai des de o vreme incoace. Vi-l prezint pe...(drum rolls) ... Rouge Automatique in nuanta 160 Bal de Mai, cel care imi impodobeste buzele aproape zilnic.

   Nu e niciun secret ca ador casa Guerlain, fie ca e vorba despre parfumuri sau produse pentru machiaj, asa ca atunci cand am vazut in cutiuta Lulubox din aceasta vara voucherul care imi aducea un mic cadou la achizitionarea oricarui produs Guerlain din magazinele Sephora, nu am mai stat pe ganduri si mi-am cumparat rujul aducator de bucurie.
  Guerlain stie cum sa faca o femeie sa se simta rasfatata prin produsele pe care le ofera, Guerlain este sinonimul luxului, asa ca nu e de mirare ca ma simt speciala cand port Rouge Automatique pe buze.

Ce este atat de special la acest ruj? 

  In primul rand imi place ambalajul rujului: auriu, metalic,pretios si cu un sistem inovator care permite scoaterea batonului de ruj cu o singura mana, detaliu foarte util atunci cand aplici rujul si ai la dispozitie doar un minut pentru asta.

 Apoi mirosul este cel care adauga si mai multa eleganta produsului - inconfundabilul miros al produselor Guerlain: amestecul pudrat de note de violeta si vanilie.

  Am ajuns la cea mai importanta dintre calitatile acestui ruj: textura divina, atunci cand il aplic am parte de o placere egoista, buzele mele sunt cele mai rasfatate din univers, pe masura ce rujul aluneca pe suprafata lor imbogatindu-le cu o culoare de vis, hidratandu-le si facandu-le catifelate si cu aspect plin. Pana acum rujurile rezistente imi uscau mereu buzele, dar Rouge Automatique a descoperit echilibirul perfectintre hidratare si rezistenta. E ca si cum nu port nimic pe buze, nu se lipeste, nu usuca, doar... infrumuseteaza.

  Acoperirea este semi-opaca, rujul se poate purta in straturi pentru a obtine o acoperire totala. Finish-ul este satinat, lucios, cu usor aspect umed. Bal de Mai este o nuanta corai-roz cu microparticule aurii potrivita multor tipuri de ten, o culoare neutra si cuminte asociata oricarui machiaj.
cu blitz


 
lumina naturala
    Rezistenta este foarte buna, in jur de 6-7 ore, daca nu mananc nimic uleios. Dispare de pe buze treptat fara sa ramana pete si fara sa se stranga. Cum sa nu il iubesc?

  Daca doriti sa vedeti lista de ingrediente:
Am facut si un swatch pe buze, atat in lumina naturala, cat si cu blitz:
cu blitz

lumina naturala
  Inca ceva, nuanta nu ma face sa arat ciudat cu toate ca port un aparat dentar :)

  Am purtat rujul si in prima zi a noului an universitar (poza e facuta dupa cateva ore de purtare, cand am ajuns acasa):

Rujul il gasiti in magazinele Sephora, Marionaud, Douglas la pretul de ~168 de lei.

Voi folositi rujurile Guerlain? Va plac? Care e nuanta voastra preferata?

Va pup!

Comentarii

fashion doctor a spus…
un brand fabulos! si mie imi plac mult rujurile [ si nu numai] guerlain.puppp
Mihaela Bolea a spus…
Superbă nuanţă, te prinde foarte bine! :-)
Camelia Andrasescu a spus…
Am foarte multe produse Guerlain, multe rujuri, farduri, perlute, gloss-uri, blush, oja, o paleta cu rujuri si farduri, primer pt. pleoape, parfumuri si imi plac toate foarte mult. Mi-am luat si eu la oferta Lulubox un gloss, dar prefer sa le cumpar de pe StrawberryNet la jumatate de pret
Adina Giura a spus…
Ce frumos e!:)
Adelina Tomescu a spus…
Da, pacat ca la noi in tara pretul e mult mai mare :(
Adelina Tomescu a spus…
Da! Chiar e un brand minunat! Produsele lor ma rasfata pur si simplu!
Adelina Tomescu a spus…
Si mie imi place mult!

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m