Ramble & Review Apivita Propoline Sampon pentru par vopsit

Ceau dragelor!

Ce mai faceti voi?

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe blog dar cand o sa vedeti cate am facut in tot acest timp, o sa ma credeti pe cuvant :)

Acum ceva timp v-am povestit ca m-am inscris (in sfarsit!) la un curs de machiaj. La sfarsitul lunii l-am terminat si sunt foarte fericita si multumuta fiindca am facut acest pas. Am invatat multe, am intalnim oameni minunati si m-am bucurat de fiecare clipa. S-ar putea sa fac o postare separata despre curs, in care sa va povestesc mai multe.

Inainte sa ma inscriu la curs aveam in plan sa plec si eu undeva in vacanta, deoarece nu am mai plecat niciunde de vreo 4 ani... daaaaar am amanat planurile si anul acesta in favoarea cursurilor asa ca vacanta mea s-a transformat intr-o zi petrecuta la Oroshaza, la Aquapark unde m-am bucurat din plin de apa si soare :)

Asaaa...sa revenim la ale noastre. Azi va vorbesc despre un produs pe care l-am indragit foarte tare in vara aceasta. Este vorba despre Apivita Propoline pentru par vopsit.

Eu acord o mare importanta ingrijirii parului fiindca visez de muulta vreme sa am un par (mai) lung si sper sa imi implinesc dorinta in viitorul apropiat.

Pana acum am folosit produsele Joico pt ingrijirea completa a parului si am fost foarte multumita dar atunci cand mi s-au terminat am vrut sa incerc altceva fiindca simt nevoia sa alternez. Am ales sa folosesc samponul Apivita, chiar daca eu nu am parul vopsit deoarece produsele de acest gen sunt mai hidratante si de obicei protejeaza parul de razele UV.


Cum mi s-a parut samponul? 

Apivita Propoline pt par vopsit contine ingrediente naturale in proportie de 88%, apa a fost inlocuita cu infuzia de rozmarin,iar extractele de floarea soarelui si miere m-au facut sa ii zambesc frumos samponului si sa incep sa il folosesc cu incredere.


Produsul are o consistenta asemanatoare unui gel, mai densa, este semitransparent iar mirosul este foarte placut, dulceag si usor floral.

Un mare plus pentru acest sampon este faptul ca nu contine parabeni, silicon, uleiuri minerale, propylene glicol, ethanolamines, coloranti, ftalati, polyciclic musks, nitromusks.

Chiar simteam nevoia sa imi las parul sa respire in voie si acest sampon mi-a implinit dorinta.

Produsul face o spuma moale si parfumata, se clateste usor si nu usuca deloc parul. L-am folosit si fara balsam de vreo doua ori cand eram in graba mare si nu am devenit exagerat de pufoasa :))

Imi place mult si faptul ca asigura protectie UV, acest lucru fiind deosebit de important in orice anotimp, insa vara e absolut necesara.

Nu i-am gasit niciun cusur acestui sampon, chiar imi place!

Pretul de aproximativ 50 de lei mi se pare acceptabil pentru ceea ce face.

Mai am o sticluta de rezerva si il voi folosi mult timp de acum inainte :) Vreau neaparat sa imi cumpar si un balsam cat mai curand pentru ca parul meu ondulat are nevoie de extrahidratare tot timpul si vreau sa folosesc ceva tot din aceeasi gama.

Va recomand produsul cu drag!

Il gasiti in farmaciile Sensiblu.

Voi ce produse Apivita ati folosit? Va place acest brand grecesc?



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m