Leapsa cu busuioc + surpriza

Buna fetelor!

Ce mai faceti?

Eu am primit zilele astea o leapsa foarte draguta de la Iguanitza  o bloggeritza pe care o admir foarte mult! Alaturi de cei de la Cosmetic Plant, ea are pentru voi un concurs interesant si m-a ales sa testez si eu impreuna cu ea gama cu busuioc, cea care are hainutze noi, destinata tenului cu probleme.

Cred ca fiecare dintre noi ne-am confruntat cel putin o data cu nesuferitele de cosuri. Nici eu nu am facut exceptie. Nu am avut niciodata acnee propriu-zisa, dar ma confruntam ocazional cu cate un "monstrulet" sau cu un ten incarcat.
Una dintre cele mai penibile experiente legate de aparitia cosurilor la momentul nepotrivit am avut-o la banchetul de la sfarsitul clasei a 8-a.

Tin minte ca eram foarte entuziasmata de eveniment,eu si colegele mele incercam sa aratam cat mai frumos desi pe atunci chiar nu stiam prea multe despre machiaj si ingrijire, inca eram niste copile.
Toate bune si frumoase pana in ziua banchetului cand m-am trezit exact in mijlocul fruntii cu un cos urias.

Bineinteles ca nu am avut liniste pana nu l-am "stresat"putin, ajutandu-l sa creasca tooot mai mare. Deja intram in depresie ca nu voi avea cum sa ies din casa cu asemenea podoaba intr-un  loc atat de vizibl. Fond de ten nu foloseam pe aunci dar in disperare de cauza am dat fuga la primul magazin si am cumparat ceva de la Miss Sporty. Nuanta nu era cea mai potrivita si astfel dupa ce l-am aplicat aratam cam ciudat. Partea amuzanta e ca am observat acest lucru abia pozele de la banchet, cand pe mijlocul fruntii mele trona nestingherit "monstruletul" evidentiat si mai mult de fondul de ten prea deschis pt tenul meu...

Imi pare rau ca nu pot scana pozele sa va arat cat de minunata am fost :))

Aceasta a fost experienta mea cu cosurile, de obicei am ghinionul sa imi apara fix inainte de ceva important si imi strica toata dispozitia,dar macar acum stiu sa le acopar mai bine,

Ideea celor de la Cosmetic Plant cu aceasta leapsa mi s-a parut inedita si interesanta. Iata cum functioneaza:
Voi imi lasati un comentariu cu o experienta de-a voastra in legatura cu cosurilesi iar una dintre voi va fi premiata.

Data limita este 20 Mai.

Dau aceasta leapsa mai departe Bondaricai fiindca mi-ar placea sa incerce si ea produsele :)

Astept comentariile voastre :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ne parfumăm pentru noi sau pentru alții? Parfumul, expresie a individualității

De ce citesc?

Din nou despre parul meu si ...Label.m